bilgisayarım çook geç açılıyor önce siyah bir ekran çıkıyor bir çizgi yanıp sönüyor 2-3 dakika böyle kalıp daha sonra açılıyor ne yapmam gerkiyorrr
bilgisayarım çook geç açılıyor
haddinden cok program yüklemişsin herhalde pc ne kaldıramamış yada bunun dier bir sorunu ramin düşüktür en iyisi format atman !!!!!
formattan başka çare yok mudur ramin düşüktür derken???
KIRMIZI ÇİZGİYİ BİLMEM AMA MSCONFİG DEN açılıştaki bazı programları kapattım baya faydasını gördüm
ya ben başlalangıç programlarını daha önceden düzenledim virüs taraması da yaptırıyorum ama olmuyor
kaç mb ram kullanıyosun ? regedit ayarlarından bu sorunu çözebilirsin ? ama ram'ine baglı herşey düşükse gec açılma sorunları olur devamlı cok program yüklemişsen ...Dip not : windows görev yönetisinden performans ayarlarından bak
HİPNOZUMkaç mb ram kullanıyosun ? regedit ayarlarından bu sorunu çözebilirsin ? ama ram'ine baglı herşey düşükse gec açılma sorunları olur devamlı cok program yüklemişsen ...Dip not : windows görev yönetisinden performans ayarlarından bak1 gb ram kullanıyorum çok fazla program kurup kaldırıyorum ama şuan bilgisayarımda çok program yok
dedigim gibi format atıp öyle dene .... bu sorundan kurtulman için şimdiye kadar formatı atıp düzelmişti ..
HİPNOZUMdedigim gibi format atıp öyle dene .... bu sorundan kurtulman için şimdiye kadar formatı atıp düzelmişti ..galiba haklısın benim bilgisayar formata doğru gidiyor zaten iyice saçmalamaya başladı
format felan çözüm değil dostum sakın bu yola başvurma format son çözümdür bunun için yardımcı programlar var bi dene regedit temizliği yap açılışta başlayan programları düzenle bende 512 ram var uçuyo bilgisayar
uçuyoda neye göre uçuyo şahine göremi ferrariye göremi..?
arkadaşlara tavsiyem. hiç uğraşma. onları düzeltmeye harcadığın vakti bir düşün kaç saat oldu. yeniden kur ama!
bilgisayarı yeniden kur.
driverları ve yamaları ,
AVG güvenlik yazılımı(demosu da iş görür. paranız varsa nod deneyin daha rahat)
temel yazılımları (rar , sanal cdrom, java, flash player, pdf ,klite codek, nero , easyrecover prof. , ccleaner,msn vs,)
en son da mesleğinize göre kullandığınız proğramları kur .
Ve sistemi yedekleyin.
Ghost , acronis , paragon , titan vs proğramlardan birini kullanmayı da öğrenin derim.