internette video izlerken veya facebookta oyun oynarken bilgisayar aniden donuyo kalıyo ekran bembeyaz oluyo reset atıyorum bir süre sonra yine donuyo format attım ekran kartını güncelledim olmadı acaba ne yapmam lazım.
[DONANIM] BİLGİSAYARIM DEVAMLI DONUYO
işlemci,harddisk ve ekran kartı sıcaklıklarını kontrol et.everest cpu-z gibi programlarla kontrol edilir.birde ramı kapasitesinin altında kullanıyorsun bilmem farkındamısın,bios tan dram ı bul ve ram mhz sini en yüksek olana getir..
Vallaha abi ne desem bilmiyorum ama Ati Radeon ekran kartlarından en çok ben dertliyim bence sorun ekran kartı :S
çok saçma bir yere yazıyorum önemli bir sorum olucak ama konu açamıyomuyuz bu bölümde daha yeni üyeyim çok önemli acil
http://forum.shiftdelete.net/win ... er-hizlandirma.html Bu hızlandırma ayarlarını bir kullan istersen ama galiba senınkı donanımsal bir şey :)
BİLGİSAYARIM DEVAMLI DONUYO
Sonbahar-Kış normaldir :D
(Şaka yaptım kızma :))
nasıl forum oluşturuyoruz yardımcı olurmusunuz
biraz daha anlasılır dille anlatsan cok sevincem :)
ARKADAŞLAR TOSHİBA SATELLİTE A665- 11 Z WİNDOWS 10 PRO 5 SAAT CİVARI SÜRE KAPALI KALIP AÇILDIĞINDA 5 DK SONRA DONUYOR VE BUNU 3 KEZ TEKRARLADIKTAN SONRA DÜZELİYOR
arkadaşlar merhaba benimde bilgisayarım donuyor klavye mouse gidiyor ama mavi ekran yok pcnin ekranı var burda yeniyim yardım edermisiniz
Eğer Format Vs. Denediysen Yeni Bilgisayar Alman Lazım :/ Büyük İhtimalle Güç Ayarlarından Felan Birşeyler Yapmayı Denedinmi Performans Arttırmak İçin
Bilgisayarına Driver Booster adlı uygulamayı indirip ekran kartını güncelleyebilirsin.
Ramini çıkarıp tekrar takabilirsin.
Bilgisayarda denetim masası aracılığı ile programları kaldırıp depolama alanı açabilirsin.
Tarayıcını değiştirebilirsin (ör Google Chrome ise Opera kullanabilirsin)