Bir aydır bilgisayarımda donmalar yaşıyorum.Önceleri pek önemsenmeyecek sıklıkta olsa da son günlerde çok sıklaştı.Daha çok (Emule) yi açtığımızda oluyor hemen değil server a bağlanıyor high id alıyor hashing yaparken,çünkü ençok çalışan program oydu,artık çalıştıramıyoruz.Virüs taraması yaparken,dvd kaydederken bilgisayar donuyor.resetlemek zorunda kalıyorum.
Bu sorunun üzerine güç kaynağında sorun olabilir tavsiyesine binaen Tagan 480w Psu taktım fayda olmadı.Daha sonra tüm parçaları çıkardım taktım,format attım birşey değişmedi.
Normal internete giriyorum en azından şimdilik,download yapabiliyorum ama bazı programları kullanırken donma oluyor .Bilgisayarımın bileşenlerini aşağıya sıralayacağım inşallah bir arkadaşın yardımı olabilir.Uzattıığım için özür dilerim
AMD athlon 64 3000+,Gigabyte k8ns anakart,512mb Twinmos Ram+512mb Kingston Ram.ATI Radeon 9550 Görüntü kartı,SB Audigy2 ZS ses kartı,Flexy Sata kartı,Flexy usb çoklayıcı kart,HDD ler:1adet samsung 160gb+2adet seagate 300gb+1adet western d.250gb hdd
Xp Sp2 Pro kullanıyorum