Bir süre internete girince pc donuyor. Yardım edermisiniz.
PC Windows 7 Starter
Ram modüllerin sorunlu olabilir, ram modüllerini değişebilir birden fazla varsa tek tek deneyebilirsin. diğer ihtimalde harddiskinde ciddi sorunlar olması, makina çalışırken arama kutusuna cmd yazıp komut istemini yönetici olarak çalıştır, pencereye şu komutu yaz: chkdsk /f C: bu işlem diskin dumuna göre saatlerce sürebilir, işlem bitiminde sistemini yeniden başlat.
Sorun yazılımsalsa: iyi bir antivirüs yüklleyip(kaspersky,bitdefender)ve beraberinde malwarebytes yükleyip full tara.format atıp driverları tam yükle.bulamadıkların için https://drp.su/tr/foradmin
Donanımsalsa: speccy programıyla sıcaklıkları kontrol et gerekliyse aç temizle termal macunu yenile.ramları tekli ve farklı slotlarda dene.
İnternet kapalıyken bir süre kullan ve hiç donma sorunu yaşamıyorsan bilgisayarına virüs bulaşmış demektir yok yine aynı sorunu yaşıyorsan ısınıyor.İnterneti kapatıp girince hiç sorun olmuyor ESET Smart Security ve Malwarebytes ile taratım hiç virüs bulunamadı. (Combofix'i de kullandım.)
Son Düzenleme: Kingchn123 ~ 18 Temmuz 2017 13:07
Ram modüllerin sorunlu olabilir, ram modüllerini değişebilir birden fazla varsa tek tek deneyebilirsin. diğer ihtimalde harddiskinde ciddi sorunlar olması, makina çalışırken arama kutusuna cmd yazıp komut istemini yönetici olarak çalıştır, pencereye şu komutu yaz: chkdsk /f C: bu işlem diskin dumuna göre saatlerce sürebilir, işlem bitiminde sistemini yeniden başlat.denedim ama bir değişim olmadı