Merhaba arkadaşlar.Bu konuyu internette çok araştırdım fakat sonuç bulamadım.2-3 sene önce bir dosyayı CD ye yazdırmıştım.Şimdi bu dosyayı DVD ye yazdırıcam ama bilgisayar DVD yi görmüyor.Dolu CD ve DVD yi görebiliyor,hatta boş CD yi bile görüyor fakat sadece boş DVD yi görmüyor.Araştırdığım yerlerde Nero'yu kullanın diyorlar ama bilgisayarım DVD yi görmüyor ki nero yu kullanayım? CD leri taktığım yerde solda 'DVD MULTİ PLAYER , sağda RW-COMBO yazıyor.Yardımlarınızı bekliyorum.
Bilgisayarım DVD ve CD Okuyor Ama Boş DVD Okumuyor
Merhaba arkadaşlar.Bu konuyu internette çok araştırdım fakat sonuç bulamadım.2-3 sene önce bir dosyayı CD ye yazdırmıştım.Şimdi bu dosyayı DVD ye yazdırıcam ama bilgisayar DVD yi görmüyor.Dolu CD ve DVD yi görebiliyor,hatta boş CD yi bile görüyor fakat sadece boş DVD yi görmüyor.Araştırdığım yerlerde Nero'yu kullanın diyorlar ama bilgisayarım DVD yi görmüyor ki nero yu kullanayım? CD leri taktığım yerde solda 'DVD MULTİ PLAYER , sağda RW-COMBO yazıyor.Yardımlarınızı bekliyorum.Resmini çekip koysana optik sürücünün bakalım.
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
3 mesaj
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
3 mesaj
Resmini çekemedim ama internetten buldum sadece ortasında Samsung yerine Frisby yazıyor.Herşeyi aynı ama.Bu alet DVD medyasına yakma işlemi gerçekleştirebilirmi önceden hiç yaptın mı?