Intel Pentium 4 CPU 3.20GHZ 3.19 GHz 512 Mb ram Windows xp Sorunum Şu arkadaşlar En Ufak bir Flash oyunda bilgisayarım takılıyor Önceden Yapmıyordu Ama 1 aydır beni delirtecek.
Yardımlarınızı Bekliyorum...
Intel Pentium 4 CPU 3.20GHZ 3.19 GHz 512 Mb ram Windows xp Sorunum Şu arkadaşlar En Ufak bir Flash oyunda bilgisayarım takılıyor Önceden Yapmıyordu Ama 1 aydır beni delirtecek.
Yardımlarınızı Bekliyorum...
Bu arada GeForce 7300 se / 7200 gs 256mb ekran kartı bulunuyor
512 mb ram ile doğaldır ancak 1 ayda olmasıgarip. format atınız devam eder ise sorunu anakartta ramde işlemcide aramayınız power eskidir büyük ihtimal. haliyle 5-6 yıılda bir değişmek lazım powerı. yeteri kadar güç veremiyordur ondandır.
3 ay önce değiştirdim Powerı Formatı 1 hafta önce attım İç temizliğini yaptım.
işlemci tek çekirdek ram 512 mb ekran kartı 256mb 64 bit kasması normal yani ama yaz aylarında olduğumuz için sıcaklık değerleri artıyodur ondandır
Son bir ayda herşeyini değiştirdim hardisk 500 gb 2012 mayısın başında aldım. Ram 1.5 ay önce değiştirdim . :)
Daha yeni format attım bilgisayarda virüslük birşey yok tarayıcı derken neden bahsettiniz
Firefox ve chrome kullanıyorum Flash oyunlarda ne kadar olmasada Süper mario Vardı bilgisayarda kardeşim oynuyordu o bile donuyor
Kasayı Temizlediğimi İlk yorumlarda söylemiştim :) Ama yinede teşekkür ediyorum
artık sistem güncellemenin zamanı gelmiş kardeş
Arkadaşlar Hepinize Teşekkür ediyorum bilgisayarı temizlemeye vermiştim adam tam temizleyememiş galiba anakartın funının arka kısmındaki demirde bir avuç toz çıktı güzel bir şekilde bi teknikte çalışan arkadaşımla temizledik ekran kartına yeni bir fun ilave ettik ve donma ortadan kalktı