Bugün bilgisayarımda internetimi wifi aracılığıyla kullanırken bir elektrik kesintisinden sonra bilgisayarım aniden wifi yi görmemeye başladı fakat başka wifi leri görüyor ama kendime ait evimde olanı görmüyor. Garip olan ise telefonumdan wifi ye girebilmem. Bunun yanısarı internete kablolu baglanabilyorum sorun sadece bilgisayarımın wifi yi görmemesidir. Bunun bir çözümü varsa lütfen yardım edin minnettar kalırım...
Bilgisayarım evimde ki wifi yi görmüyor ??
bağlanmıyor mu otomatik olarak yoksa hiç mi görmüyor ?
wifi yi hiç görmüyor. Ama başka insanların wifi sini görüyor sadece benimkini görmüyor. Yardımcı olursan çok sevinirim
modemi resetlemeyi denedinmi birde denetim masasında ağ ve paylaşım merkezinde ''kablosuz ağları yönet'' kısmına bakarmısın
Modemimi kapatıp açtım hatta tekrardan kurdum. Kablosuz agları yonet kısmından modemımım eski adını ve şifresinin kayıtlı oldugu ayarı kaldırdım ama hiçbirşey değişmedi yine aynı sorun yine wifi görünmüyor.
modem yazılımı içerisinde kablosuz ağ ayarlarında ''wireless frekans kanalı'' muhtemelen otomatik seçilidir onu 11 yaparak deneyebilirmisin veya başka bir sayıda olabilir
Bahsettiğin ayarı yapabildim ve sorunum çözüldü gerçekten çok teşekkürler vakit ayırdığın için . Çok minettarım
wireless frekans dediğiniz yer modemden mi yapılıyor pcden mi?
nasıl yapıcağımı bilmiyorum açıklayabilir misiniz
Esselamü aleyküm hocam ben şöyle buldum ve yaptım. Sağ alt kısımdaki wifi işaretine bastım, ardından ona basınca çıkan Ağ Ve İnternet ayarlarına bastım, Durum kısmındaki Bağdaştırıcı Seçeneklerini Değiştir seçeneğine tıkladım.Sonra Wi-Fi adaptörüne sağ tıkladım, özellikler dedim. Sonra Ağ İletişimi sekmesinde bulunan Yapılandır butonuna bastım. Sonra açılan özellik panelinden Gelişmişe geldim, panelin sol tarafında yazan Country Region (2.4GHz) kısmına tıkladım sonra paneli sağ kısmındaki deger kısmını #1(1-13) e getirdim ve oldu. Umarım iyi anlatabilmişimdir. Olduysa bi hayır dua ediverin. Hayırlı hayatlar!!