yeni bilgisayarım laptop özellikleri:
8gb ram
2gb ekran kartı(ati hd serisi)
i5 2.4ghz
500gb hdd
bu bilgisayara oyun yükledim ama kasıyor bu arada can you run it de ekran kartı intel hd graphich olarak gözüküyor nasıl bu sorun geçer?
yeni bilgisayarım laptop özellikleri:
8gb ram
2gb ekran kartı(ati hd serisi)
i5 2.4ghz
500gb hdd
bu bilgisayara oyun yükledim ama kasıyor bu arada can you run it de ekran kartı intel hd graphich olarak gözüküyor nasıl bu sorun geçer?
ekran kartı intel graphic normal birşey anakartta ekran kartı var
ama bilgisayarımda şöyle bir sorun var normalde ekran kartının modeli atı hd 6610 ama bilgisayarda bu intel graphic olarak gözüküyor ve bu nedenle oyunları açmıyor şimdi bilgisayarcı geldi gitti format attı driveri yükledi ama fayda etmedi
catalisy control centerdan (CCC) değiştirilebilir grafiklere gelceksiniz ve ordan yüksek performanslı GPU'yu seçeceksiniz. ayrıcana pilde çalışırken diye başlayan kutucukta İŞARETLİ OLMAYACAK...!!! Sorun çözülmüştür çözülmez ise tekrar dönün
Hiç olmadı teamviewerla bağlanıp halledeyim ?
beyler can you run it de model uyumsuzluğu gözüküyor yine de çalıştırır mı?
ya sen adamların dediklerini yapsana !
ekran kartı zottirik 1000000000 kez söyledim oyun için masa üstü alın diye şansın varsa grafikleri kısarak açmayı dene.
laptopta yüksek çözünürlükte oyun zevkine varmak istersen 5000 tl gibi bir fiyatı gözden çıkarıp moonster alıp keyfini sürebilirsin laptoplarda iyi bir oyun zevki için gtx460m yada hd6850m olan laptopları seçmelisin şişirilmiş ram yada işlemci oyun için 2.adım kaleye alınacak husustur ilk sırada grafik kartı gelir.
Harika Deyince Benimkimden daha iyi sanmıştım ama değilmiş...
Bir kere arkadaşım intel ekran kartlarından hiç performans bekleme..
İntel işlemci markalarının önde gidenidir...
Nvidia Ekran Kartı Markalarının önde Gidenidir...
Arkaşım önemli olan senin ekran kartının 2 GB olması değil markası ve modelidir..
Yukarda arkadaşımın dediği gibi laptop sadece internet içindir...
Masaüstü almanı taviye ederim..
şuan bende laptop kullanıyorum ama az kaldı GTA5 için masaüstü alıcam...
ADAM DÖVCEK ŞİMDİ YAP DEDİĞİNİ:))