Bigisarıma windows 7 home premium alıp yüklemeyi düşünüyorum
1:Hp sitesinde bilgisayarım uyumluluk sıralamasında yok şüpheye düştüm yardımcı olurmusunuz
2:Yüklemede sürücü draverlerini ayrıca yüklemem gerekirmi yoksa kendisi yüklermi
3:Vista ile ikisini aynı bilgisayarda olursa bigisayarım kaldırırmı
4:Daha sonra Win 7 yi başka bir bilgisayara kurabilirmiyim
5:Win 7 kurduğum bilgisayarda kurtarma DVD si oluşturabilirmiyim
6:Bildiğim kadarı ile Vistada çalışan proğramlar Win 7 de çalışacak amabende virüs proğramı NİS 2009 var çalıştırırmı ve çalıştırırsa aynıbilgisayar olduğu için aktive de problem olurmu
İşletim Sistemi
Orjinal Windows Vista® Home Basic 32 bit
Işlemci
Intel® Pentium® çift çekirdekli işlemci T2390 Dual-Core 1,86 GHz, Düzey 2 önbellek 1 MB
Bellek
1024 MB (1 x 1024 MB)
En çok 2 GB DDR belleği destekler
Bilgi Depolama
120 GB SATA Sabit Disk Sürücüsü 5400 rpm
Intel® Graphics Media Accelerator X3100 en çok 251 MB toplam kullanılabilir grafik belleği
İnternet tarayıcım: Mozilla Firefox 3.5.3 ve İe 8
Bilgisayarım Hp Compaq Presario C770ET Notebook PC
Bilgisayarım ÖNCELİKLE WİNDOWS 7 yi kaldırırmı
Arkadaşım C700 Olmasın ? Ben C700 Kullanıyorum
Verdiğin bilgiler için çok çok teşekürler yalnız aşağıdaki sorular aklıma takıldı bu konuda bana yardımcı olurmusun... Yanlış anlama bilgisayar konusunda özellikle bu fomatlar konusunda bilgim yok olduğu için biraz daha anlıyacağım şekilde açıklarsan sevinirim şimdiden teşekkür ederim.....
Daha sonra Win 7 yi başka bir bilgisayara kurabilirmiyim
Win 7 kurduğum bilgisayarda kurtarma DVD si oluşturabilirmiyim
Bildiğim kadarı ile Vistada çalışan proğramlar Win 7 de çalışacakamabende virüs proğramı NİS 2009 var çalıştırırmı ve çalıştırırsaaynıbilgisayar olduğu için aktive de problem olurmu
daha sonra win 7 yi başka bilgisayara kurabilirsiniz
vista da kurtarma DVD si oluşturabiliyorsanız , windows 7 de de sorun yaşamazsınız..
NİS 2010 veya KİS 2010 u sorunsuz yükledim ve çalıştı..neden güncel bir virüs programı tercih etmiyorsunuz..
aktivite de problem olmaz , merak etmeyin..
Hmm Anladım Kardeş gibi Birşey :)
daha sonra win 7 yi başka bilgisayara kurabilirsinizNİS 2009 un 190 gün lük süresi var o yüzden onu kullanıyorum.vista da kurtarma DVD si oluşturabiliyorsanız , windows 7 de de sorun yaşamazsınız..
https://www.chip.com.tr/forum/acr ... 5-win7_t128563.htmlNİS 2010 veya KİS 2010 u sorunsuz yükledim ve çalıştı..neden güncel bir virüs programı tercih etmiyorsunuz..
aktivite de problem olmaz , merak etmeyin..
vistada bilgisayarı yeni aldığımda bilgisayar üzerinden recovery yaptım bundada öyle yapma şansım varmı veya yapabileceğim bir proğram varmı varsa ismini verirmisiniz
Arkadaşlar yardımlarınız için hepinize çok çok teşekkür ediyorum vermiş olduğunuz bilgiler bana baya faydası oldu Win 7 alıp kuracağım satışa çıktığı zaman inşaallah memnun kalırım Vistadan da memnundum ama bilgisayarımı kasmasa düşünmezdim yinede Vista iyi olsada Win 7 daha iyi okuduğum makalelere göre TEŞEKKÜR EDERİM
Anladığıma göre yukarıdaki resim Win 7 nin disk oluşturma bölümü galiba
yedekleme ...
dosyaları yedekliyoruz , virüs v.s girdiğinde yedeklemeyi çalıştırıp virüssüz sisteme geri dönüyoruz..
diğer verdiğim linkide incele...