bilgisayarım kapanmıyor

HPQ-User
22-09-2008, 17:01   |  #1  
OP CHIP Online
Teşekkür Sayısı: 29
30,996 mesaj

OKYANUS sormuş:
BİLGİSAYARIM BU DONANIMLARA SAHİPTİR YALNIZ SEBEBİNİ BENİMDE FABRİKANINDA VE TEKNİK SERVİSİNDE BULAMADIGI BİR SORUNU VAR:
BİLGİSAYARIM KAPANMIYOR KAPAT KOMUTUNU VERTİKTEN SONRA WİNDOWS KAPATILIYOR YAZISI EKRANA GELİYOR VE DONUP KALIYOR EKRAN KARTI HARDİSK DEGİŞTİRİLDİ YAZILIM YENİDEN YÜKLENDİ SİSTEM KURULDU FAKAT SORUN HALA DEVAM EDİYOR LÜTFEN YARDIMCI OLURMUSUNUZ

Soru Türü: Donanım
İşletim Sistemi: Windows XP
Sistem Özellikleri:
CASPER VALEO MEDİA CENTER
WİNDOWS XP MEDİA CENTER SERVİS PACK 2
PENTİUM 4 3.20 GHZ
512 MB RAM (2X256)
128 MB GEFORCE 6600 EKRAN KARTI
250 GB HARDİSK

İnternet Tarayıcı: Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 7.0; Windows NT 6.0; SLCC1; .NET CLR 2.0.50727; .NET CLR 3.0.04506; InfoPath.1)

sah1n
22-09-2008, 17:12   |  #2  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 1
1,757 mesaj

Ne demek servis yapamıyor.Mecbur yapacak yapamıyorsa yenisini verecek.
Şahsen ben hiç bir müşterimi olmadı bu diyip göndermem mutlaka bir çözüm yolu bulurum.
Senin sorununa gelince sistem yeniden yüklenmiş.Hdd değişmiş ekran kartı değişmiş.
Sorun anakarttan olabileceğini düşünüyorum io chipi arızalanmış olabilir.
Sen sorununa buradan çözüm yolu araman zaman kaybı.

Banned
22-09-2008, 17:45   |  #3  
Banlandı
Teşekkür Sayısı: 21
5,777 mesaj
sah1n
Ne demek servis yapamıyor.Mecbur yapacak yapamıyorsa yenisini verecek.
Şahsen ben hiç bir müşterimi olmadı bu diyip göndermem mutlaka bir çözüm yolu bulurum.
Senin sorununa gelince sistem yeniden yüklenmiş.Hdd değişmiş ekran kartı değişmiş.
Sorun anakarttan olabileceğini düşünüyorum io chipi arızalanmış olabilir.
Sen sorununa buradan çözüm yolu araman zaman kaybı.
Aynen.....................

SAİNT
22-09-2008, 17:52   |  #4  
SAİNT avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 3
3,595 mesaj

evet arkadaşlara hak veriyorum anakart üretimdeki bi sorundur büyük olasılık ayrıca tüketici hakları diye bişey var sen ne güzl elin hç titremeden parayı sayıyon para alınıken yalakalık diz boyu aldıktan sonra problem oldumu seni tanımıyom yok öle o eskidenmiş baacan şamarı belirtecen şikayetini. çğu zamanda kullanıcıya aksttiriler anlamadım saçmalık kullanıcı kullanmadan nasıl arızalanacak bu meret eee efendim siz hatalı kullanmışınız siz bozmuşunuz garanti dışı o zaman bilen biri bana açıklasın lütfen ya garantinin ne işe yaradığını yoksa sadece yeni olduğumu anlaşılıyor arkadaşım yap şikayetini deveye diken insana şaplak atana yaraşırmış.