Şimdi ilk önce Bilgisayarımın Özelliklerini açıklıyacagım. Ekran kartı ATI MOBİLİTY RADEONx2300
İlk oyuna girdigim Zaman hiç bir kasma yok. çok güzel Kaymak gibi oynanıyor ama bi 5dk sonra bilgisayar ısındıktan sonra çok kasıyor mesela Sniperde zoom açmak imkansız. hatta çok çok ısınırsa oyun donuyor ve res atmak zorunda kalıyorum pcyi kapatıyorum ve açamıyrum beklemek zorunda kalıyorum acılmııyor :S Game bosser kullanıyorum + Bütün herşey en düşük sistemde bu arada leptop kullanıyorum acil yardım sogutucumu almam lazm ne yapmam lazm CPU Bazen 100 lere kadar cıkıyor ? :(
[DONANIM] Bilgisayarım kasıyor Hemde çok !
OP CHIP Online
Teşekkür Sayısı: 29
30,996 mesaj
Son Düzenleme: HPQ-User ~ 08 Ekim 2012 04:36
cpu kaynıyor resmen.soğutucuyu ve kasanın içini elektrikli süpürge ile temizle amma temizlerken dikkatli ol.süpürgenin içine kablo felan kaçırmamaya çalış.hala kaynamaya devam ederse soğutucuyu değiştir.bu durumda kasması %100.000 normal
Son Düzenleme: excel_mustafa ~ 08 Ekim 2012 15:12
Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
4 mesaj
Kasayı temizledikten sonra kapağı açık kalsın birde öyle dene.
Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
3 mesaj
Arkadaşlar sogutucu aldım hallaha ısınıyor Çok fazla pcnin başında vakit geçirdigim için bence bide bugün birşey fark ettim tam o donma anına gelince dıııt dııııt sesler geliyor sanki pc kitleniyor gibi birşey taklyormus gibi :S