Marka / Model:casperİşletim Sistemi:Windows 7 Starter (32-bit)İşlemci:Intel PentiomR Dual-Core CPU E6300 @2,80GhzAnakart:FOXCONN INT-917Ekran Kartı: ATI RADEON HD 4450 BELLEK BOYUTU:512 MB BELLEK TÜRÜ DDR2Ses Kartı:realtek hd audioBİLGİSAYARIM BU ÖZELLİKLERDE
SİZCE FİYATI NEKADARDIR
BEN KAZIKLANDIĞIMI DÜŞÜNÜYORUM 1600 TL OLDUĞU İÇİN OYUN OYNAMAK İÇN YETERLİMİ?YANİ BİLGİSAYAR NASIL?
bİLGİSAYARIM NASIL
- 1
- 2
Bu fiyata göre işletim sistemi ve ekran kartı işlemcisi çok kötü
bence de çok vermişsin
Benim 3 yıllık bilgisayarım bile daha iyi.Özelliklerim
nVidia GeForce 7600 GT
Intel E6300 1.86 GHz 1066 Fsb
2 GB Ram
Hemde 3 sene önce hepsiburada.com'dan toplandı.Heleki o kasaya en fazla 500 verilir.Söyleseydin adam gibi sistem yapardık.
o ne ya öyle :D 300tl vermem o sisteme 1600tl ye çok kötü kazık yemişsin benim 4 yıllık sistem bin basar ona
intel pentium D 820 2.80ghz
axle 9400gt 1gb 128bit ekran kartı
2gb ram
500gb hdd
marka modelde casper gordum tamam geresine bakmama gerek yok geri ver parana yazik !
GEÇMİŞLER OLSUN.......................................................
o pc 1600 diil 600 lira etmez o işte bi yanlışlık olmalı
ben işlemciyi 680 $ verdirdim pedere seni baya yolmuşlar geçmiş olsun kardeşim 3.20 4 çekirdek sistem bomba
www.kraloyun.com bu sistemle buradaki oyunları kasmadan rahatça oynarsın
Yazık olmuş Parana Casper almazsın bi daha umarım :) Bende Casper Neo kullanıyorum 850 tl ye almıştım sistemden anlamıyodum 1.6 ghz 512 mb paylaşımlı kart Fln Benim sistemde berbat Yaza değiştirecem 1.600 Tl ye En kral Sistem Toplardın Yazık olmuş parana Kazıklanmışsın Bence.. Hazır Sistem önermiyorum..
orada tek işe yarayan işlemcisidir :D
ya abartmayın yok mario oynanır falan demişsiniz piyasadaki oyunları düşük ayarda açar o kart işlemci fena değil aama 1600tl olması çok tuhaf
1600mü onu sana hangi şerefsiz sattıysa onun ben ...........
kardeşim o sistemi 450 500 anca eder yaa işe yarar bi parça gözükmüyo
- 1
- 2