bilgisayar aşığı sormuş:
Ya ben bilgisayarımdan şikayetçiyim niye böyle yapıyo anlamıyorum şimdi sorunu size anlatayım bilgisayarıma format çekeli 2 gün oldu format çekmemin nedeni bilgisayarıma bir virüs girmişti o günden beri ağırlaştı avast full son sürüm kullanıyodum daima günceldi ama nie böle oldu anlamadım sonra çok sıkıldım bıktım artık format çektim.Hepinizin bildiğini sanıyorum TNC XP diye bi işletim sistemi var xp'nin aynısı biraz daha hızlandırılmış hali onu yükliim dedim gayet güzel bi şekilde formatlayıp tnx xp'yi kurdum sonra işte bilirsiniz driver gerekli programları falan filan hepsini yükledim şimdi benim sorunum şu neden bilgisayar sürekli ağırlaşma yolunda ilerliyor daha açık konuşayım bilgisayara format attıktan sonra neden gitgide yavaşlıyor bunun için virüs programım var gereksiz dosyaları temizlemek için programım var sürekli tam sistem taraması yapıyorum yani bu niye böyle oluyor bunun cevabını ve çözümünü bir okurunuz olarak sizden istiyorum yalnız bunu e-mail adresime gönderirseniz sevinirim... kemalersoz21@hotmail.com SAYGILAR...
Soru Türü: Yazılım
İşletim Sistemi: Windows XP
Sistem Özellikleri:
1,50 gb ddr2 ram , 256 nvidia 6200le ekran kartı,philips 170c monitör,frisby atx kasa,gigabyte anakart (modelini bilmiyorum),lite-on cd-rw,creative hoparlör,hp yazıcı...
İnternet Tarayıcı: Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 7.0; Windows NT 5.1; InfoPath.1)