Bilgisayrda Call of duty mw3 oynarken 15 dk falan geçiyor sonra zrrrrrrrrr diye bir ses ve sonra Power Saving Mode neden güç tasarruf moduna geçer ki?
bilgisayarım otomatik olarak kapanıyor yardım
oynadığın oyun ekrankartını yüksek performansla kullanmanı gerektiyor psu kaç var ekrankartı sanırım 1gb 128bitten aşşa değil en kötü 350w olması lazım 256bitse 500w gereklidir. psu yüksekse fanlarını kontrol et sıcaklık artmış olabilir yada psunun fanı tozdan dolayı tam çalışmaya bilir temizle derim
oynadığın oyun ekrankartını yüksek performansla kullanmanı gerektiyor psu kaç var ekrankartı sanırım 1gb 128bitten aşşa değil en kötü 350w olması lazım 256bitse 500w gereklidir. psu yüksekse fanlarını kontrol et sıcaklık artmış olabilir yada psunun fanı tozdan dolayı tam çalışmaya bilir temizle
Ahmet yanlış bilgi verme.Ben 250 w sistemle oynadım o oyunu.Arkadaşım sen sistemini ve güç kaynağını yaz bir.Belkide kaldırmıyordur oyun.
mw3 ü sen 250w mı oynadın arkadaşım biz boşuna demek ki o kadar yüksek çözünürlükteki oyunlara 500w+80 öneriyoruz bilsem hiçkimseye önermezdim zaten oyle bir oyunda ekran kartın 128bittikten aşşa olmaması lazım oda en az psu harcayan 150w diye biliyorum tabi geriyede 100w kalıyor haklısın başka şeylere gerek yoktu psu saol :)
mw3 ü sen 250w mı oynadın arkadaşım biz boşuna demek ki o kadar yüksek çözünürlükteki oyunlara 500w+80 öneriyoruz bilsem hiçkimseye önermezdim zaten oyle bir oyunda ekran kartın 128bittikten aşşa olmaması lazım oda en az psu harcayan 150w diye biliyorum tabi geriyede 100w kalıyor haklısın başka şeylere gerek yoktu psu saol :)Ekran kartının bit değerine dayanarak güç kaynağı öneriyorsan yanlışsın.Sistemi toplarken belli başlı güç tüketen parçalar var ram'in tut işlemci anakart vs vs.Mesela xxx li bi ekran kartının tam yükte neredeyse 150-200 watt çektiği bir gerçektir,ama bunun diğer parçalarıda var.Yani kısacası senin dediğin gibi olmaz,sistemin toplam güç tüketimi ne kadarsa ona göre bi psu önerilir. He birde 64 bit ekran kartıyla mw3 oynadım :)
Son Düzenleme: Anroozha ~ 16 Temmuz 2012 16:08
en düşük ayarda oynarısın 64 bit ekran kartıyla ama adam akıllı gddr5 256 bit bir ekran kartı için 500 w 80+ güç kaynağı lazım gelelim kapanma konusunu bilgisayarın masüstümü notebook mu?
en düşük ayarda oynarısın 64 bit ekran kartıyla ama adam akıllı gddr5 256 bit bir ekran kartı için 500 w 80+ güç kaynağı lazım gelelim kapanma konusunu bilgisayarın masüstümü notebook mu?Pentium D işlemcili bir pc ye ddr5 256 bitlik bi ekran kartı alıpta parama yazık etmem açıkcası.He sistem güzeldir o zaman başka dediğin doğru.
sistem özellikleri bu
İşlemci: AMD Athlon II X2 245 Processor 2.90
Ram: 2.00 Gb
Sistem türü: 32-bit işletim sistemi
Toplam bilgisayar hafızası: 500 Gb (Yerel Disk C 100 Gb)
Windows 7 Professional
teşekkürler
sistem özellikleri buSıcaklıktan olduğunu düşünüyorum ben,pc boştayken sıcaklıkları kontrol et ve oyun oynamadığın zaman herhangi bir kapanma sorunu var mı sadece oyun oynarken mi ?İşlemci: AMD Athlon II X2 245 Processor 2.90
Ram: 2.00 Gb
Sistem türü: 32-bit işletim sistemi
Toplam bilgisayar hafızası: 500 Gb (Yerel Disk C 100 Gb)
Windows 7 Professional
teşekkü
oyun oynarkenIsıları kontrol et demiştim ettin mi acaba ? Oyun oynarken oluyorsa büyük ihtimal ısı eğer kendin termal macun alıp sürebilirim diyorsan yap.Ama şöyle birşeyde var oyunda da sorun olabilir her oyunda mı böyle ? Sen ilk önce ısıları kontrol et bi.Ama termal macunu yenilesende senin için faydası olur zamanla yenilemek gerekir.
sıcaktan dır yada ekran kartındandır ekran kartının call of duty ye yeteceğini düşünüyosan git baktır bilgisayarcıya
Kardeş bende bir kadeş var sıcağın ortasında camı perdeyi kapatmış pes11 oynamıştı anakartı yaktı. pc canavar olunca oyunun pc yi ısıtığını atlamış içersi hamam olmuş soyunmuş ter akıyordu yeni anakart aldık sonradan akıllandı :9
mw3 ü sen 250w mı oynadın arkadaşım biz boşuna demek ki o kadar yüksek çözünürlükteki oyunlara 500w+80 öneriyoruz bilsem hiçkimseye önermezdim zaten oyle bir oyunda ekran kartın 128bittikten aşşa olmaması lazım oda en az psu harcayan 150w diye biliyorum tabi geriyede 100w kalıyor haklısın başka şeylere gerek yoktu psu saol :)
Hayır abicim yanlış kavradın mevzuyu.1500 W lik güç kaynağı alsan bile parçaya yetecek kadar kullanacağı için sadece w olarak düşünmene kızdım.İstersen dene.7600 gt 2 gb ram e6300@ 1.86 GHz.Texture ortada oynadım ben.