Arkadaşlar bilgisayarımı açtıktan 10-15dk sonra reset atıyo ve mavi bir ekran ekrana gelıyo.1-2 sn sonra gıdıyo ve pc yeniden açılıyo bunu her 10-15dk bir yapıyo bilgisayarımı açtıgımda wındows kapatmadan kurtardı diyo.sorunlu dosyanın adı bluscream yazıyo yerel kımlik1055 ayrıntılı baktıgımda ıse temp dosyalarının hata verdıgını goruyorum lutfen yardım edın
Bilgisayarım reset 10-15dk birreset atıyo
Ya ramlerinde, anakartında, PSU'nda sorun var YADA ekran kartı suruculerınde. Öncelikle ekran kartı suruculerını guncelle.
Kasa içi havalandırmanı iyileştir.Sıcaklıktan da yapıyor olabilir.
Ramleri teker teker takıp kontrol et.Mavı ekran hatasını genelde ekran kartı suruculerı veya RAM'lerden verir.
PSU'n dandık bır marka ise sorunu bundan da verebilir ama az ihtimaldir bu. yukarıda söylediklerimi yaptıgında hala sorun verıyorsa bunu kontrol et.Olmadı kaliteli bir PSU al.
En son ve en kotusu anakart sorunlu olabilir. test etmeni öneririm.
Eğer OverClock yaptıysan ayarlarını default konumuna getir. Bıosundakı ayarları kontrol et..
ya ben daha yeni pc kullanıcısıyım bana daha açık ve daha net bilgiler verirsen daha iyi anlarım kusurabakma fazla anlamıyorum
Kasa kapagını açman gerekecek. İşlemcinin ustundekı bakır sogutma plakasına ve ekran kartının sogutucu kısmına elini hafıfce değdır eger elın yanıyorsa kasa ıcıne fan takman gerekecek.
Kasa içinde zaten sogutucu fan var sen bana digerlerini anlatırsan sevinirim.Bide oyunlar bölumunde hangi oyunun çalıstıgını gostermek ıcın bır lınk var dı sıstem taraması oyunlar için onu verırsen sevınırım
arkadaşım ayrıntılı bilgi vermemişsin. bu şekilde yardımcı olamayız.
bu sorun nezaman başladı?
Ne yaptın da bu sorun oluştu?
vs...
zaten sitede mesajım var bilgisayarım açılmadı sonra vistayı baştan kurdum.(diger konuda daha detaylı bılgı var bu olayla ılgılı)ilk başlarda boyle olmadı 3 sa. sonra reset atmaaya başladı.
C:\Users\CASPER\AppData\Local\Temp\WER3488.tmp.version.txt
bide sorun bu dosyadaymıs mıcrosoft bu dosya hata verıyo diyo
zannedersem arkadaşın windows ekranındayken kurulum cd'sinin takıp tekrar yükleme yapmak istemiş. senin daha önceki sorunlarını da bu şekilde çözemezsin. sana tavsiyem tabiiki elindeki vista cd'si boot edilebilen bir cd ise ( zannetmiyorum ) boot edilebilen bir işletim cd'si biryerden edin. bilgilerini yedekle ve sıfırdan kurulum yap. driverlerı da temiz bir şekilde yükledikten sonra, dikkatli kullandığın zaman bir problem kalmaz. ayrıca vista için biraz erken.
XP kullanmanı tavsiye ederim.
ya bide oyunlar bolumunde bilgisayarın hangi oyunları çalıstırdıgını test eden bır lınk vardı onuda verırsen sevinirim
Bu sorunu başka yollarla çözemem mii ?
Kullanıcı hatası olduğu bir gerçek. XP kur iyi olur. Vista'da devamlı bir problemle karşılaşırsın. zaten yeni bilgisayar kullanıcısımışın. XP'de kendini geliştirip daha sonra vista'ya
geçmeni tavsiye ederim. çok iyi kullanıcılar bile Vista'da problem yaşıyor.
testasKullanıcı hatası olduğu bir gerçek. XP kur iyi olur. Vista'da devamlı bir problemle karşılaşırsın. zaten yeni bilgisayar kullanıcısımışın. XP'de kendini geliştirip daha sonra vista'yaTestasa bu konuda katılıyorum. XP'yı kur keyfıne bak...
geçmeni tavsiye ederim. çok iyi kullanıcılar bile Vista'da problem yaşıyor.
klasik casper senaryoları ne diyeyim bilemiyorum artık casper zaten sorunlu bir üretici en kıytırık bileşenlerlen kasa yapıyor sonrasında bu hatalar vede alev topu gibi ısıanbilen kasalar.tek şansın xp kullanmak malesef.sistemin vista ömrü billah problemli çalışacak belki sp1 sonrası düzelir yoksa sürünmeye tam gaz devam casperde.birdünyada para vermişsindir o dandik şeye 1100 ytl gibi bir fiyata vista lisanslı oem sistem alman mümkün en azından casperden binkat daha iyidir.