Arkadaşlar bilgisayarım şarjdayken sürekli açık kalabiliyor ama şarj kablosunu çekince bilgisayar kapanıyor sorun nedir ?
Virüs değil tarattıım :(
Arkadaşlar bilgisayarım şarjdayken sürekli açık kalabiliyor ama şarj kablosunu çekince bilgisayar kapanıyor sorun nedir ?
Virüs değil tarattıım :(
Pil sorunlu demek ki. Servise danışmalısın.
Şu an laoptopun bataryası elimde :)
bios güncel mi ,default mu ?
içini aç laptop un , sarj giriş yerlerinde yada oralarda ki kablolarda sorun olup olmadığına bak..
pilinde sorun var ımkanın varsa baska bı pılle dene yoksa servıse gotur yada yenı bı pıl al bu arada su an kullandıgın pıl en son kac dakıka dayanıyordu bu da onemlı
boşuna hiç kurcalama arkadasım pilin mefta aynı problemi bende yaşadım hp dv 6000 kullanıyorum bataryan ölyüor o yüzden sürekli sarj ediyormus gibi duruyor şarj aletini çıkartıncada batarya dolduramadığı için bir anda elektiriği kesiyor öte yandan şarj ediyor gibi göstermesinin sebebide pil devreyi tmmladığı için öle bir görüntü veriyor sana ama aslen sarj edemiyor :S
pilinde sorun var ımkanın varsa baska bı pılle dene yoksa servıse gotur yada yenı bı pıl al bu arada su an kullandıgın pıl en son kac dakıka dayanıyordu bu da onemlıİlk geldiğinde bile 30dk dayansa şükrediyodum :( Yani pil dandikti.Sorunun pilde olduğunu / Yeni pil almam gerektiğini biliyorum ama burda yokki özel sipariş versem belki gelir :(
Hp Compaq Presario C712 Nr ( C700 )
dostum bugun pazar ya ben unuttum not aldım ama yarın bakıp buraya yazarım yıne :)
arkadasım sen nerede otuuruyorsun ??
dostum anko bılgısayar var orda varmıs ben bılgısını aldım oraya gıdıp yada arayıp temın edebılırsın
http://www.ankobilgisayar.com/
sıtelerınde telefon ve adreslerı var