bilgisayarım ses gelmiyor artın neden???

HPQ-User
18-04-2008, 09:46   |  #1  
OP CHIP Online
Teşekkür Sayısı: 29
30,996 mesaj

KARA_OFKE_06 sormuş:
BİLGİSAYARIMDAN HİÇ SES GELMİYOR DONANIM CD Sİ DE ELİMDE DEGİL BİR TURLU SES ELMİYOR

SEBEN NEDENDİR ANLAMADIGIM İÇİN EN DENEYİMLİ OLAN CHİPS.COM YARDIM İSTEMEYE GELDİM

İLGİLENDİGİNİZ İÇİN ÇOK TEŞEKKUR EDERİM

BİRDE BEN UYE OLMAK İSTİYORUM 2 YILDIR BAYILERDEN ALIYORUM BAZEN DE KALMİYOR BULAMIYORUM ÜYE OLMAK İSTİYORUM  AMA KORKUYORUM BAZI ARKADAŞLARIM BANA SOYLEDİKLERİ KADARIYLA TABI NE KADAR DOYRU MU OLDUGUNU DA BİLMİYORUM ÜYE OLDUKTAN SONRA DERGİ POSTA KUTUSUNAMİ KONULUYOR YOKSA DİREK ELDENMİ VERİLİYOR BAZEN EVDE OLMADIGIMDA POSTA KUTUSUNA  BİRAKIYORLAR ?

Soru Türü: Donanım
İşletim Sistemi: 0
Sistem Özellikleri:
sistem:microsoft windows xp professional
versiyon2002
service pack2
bilgisayar:ıntel(r)
pentium(r)4 cpu 2.66GHZ
2.66GHZ.480 MB RAM

AĞ BAĞDAŞTIRICILARI:VIA PCI 10/100MB FAST ETHERNET BAĞDAŞTIRICI
BİLGİSAYAR:ACPI TEK İŞLEMCİ
EKRAN BAĞDAŞTIRICI:VIA/ATAPI DENETLEYİCİSİ
ANA KARTIN USTUNDE YAZILAN :P4M800-M7 REV:3.1

İnternet Tarayıcı: Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 7.0; Windows NT 5.1; .NET CLR 2.0.50727)

Borga-x
18-04-2008, 10:17   |  #2  
İlk Maestro
Teşekkür Sayısı: 2
11,767 mesaj

DErgiye uye oldugunuzda yurtiçi kargo dergıyı sıze elden verıyor. Posta kutusuna konulması gıdı bır durum yok. Guvenle abone olup dergının keyfını cıkarabılırsınız. Sorununuza gelınce ses kartı suruculerını silmiş olablırsınız. Bunun ıcın http://www.biostar.com.tw/app/en-us/mb/driver.php?S_ID=91 bu sıteye gırın ve suruculerınızın hepsını ındırerek komple surucu guncellemesı ypabılır veya sadece ses kartının suruculerını ındırerek ses kartının tekrar tanıtabılırsınız.

Bunun dısında ses kartınızın çalışıp çalışmadıgını anlamak ıcın denetım masası ses denetımıne gırın burdakı sekmelerde ses kartınızın gorulup gorulmedıgın kontrol edın. Bırde bılgısayarıma sag tık yapın ozellıklerden donanıma burdanda aygıt yonetıcısıne gırın. Ses kartınızın oldugu satırda sarı bır unlem varsa ses kartınızın suruculerını yukleyın. Ses kartı calışacaktır.