Merhaba,
Bilgisayarıma 2 ay önce format attırdım. Formattan sonra şöyle bir durum gerçekleşti;
Bir veri, dosya klasörü başka bir bilgisayara taşımak için flash belleğe osyayı atıyorum güvenli kaldır diyorum başka bilgisaya takınca flash bellek dolu görünüyor ancak içeriği göremiyorum dosyalar gözükmüyor. Flash bellekle alakalıdır diye düşündüm ama bilgisayarıma taktığım tüm hafıza kartlarına flash belleklere aynı şeyi yapıyor.
Üstelik sonradan benim pcye takınca yine tüm dosyaları çok rahat görüyorum. Sizin anlayacağınız benim pcden başka hiçbir yerde dosyaları göremiyorum.
Ve son olarak dün şöyle bir durumda oluştu arkadaşım kendine ait dolu bir belleği bana verdi içine dosya atayım diye ben kendi bilgisayarımda dosyayı attım çıkarıp arkadaşın pcye taktık değil benim dosya hiçbir içerik görünmüyordu. Korkudan kimsenin flash belleğini bilgisayarıma takamıyorum acil çözüme ihtiyacım var.
Biraz aptal anlatır gibi ayrıntılı yazdım ama bunu işletmemde ki bilgiişlemcilere bile tarif edemedim lütfen yardımm .
Şimdiden Teşekkürler