Mustafa@PCVista ve Win 7'nin içinde de media center var.eğer sadece onun içingeç diyorsan ;)Kesinlikle hayır. :) Arkadaş galiba sistemin ağırlığından ve yavaşlığından şikayetçi. Hem performans hemde görsel efectler gibi şeyler istiyorsa XP 'deki en iyi bu özellikler Media Center 'da olduğundan böle bir ifade kullandım. :) Yoksa Windows 7 yerine XP önereceğim akıl almaz bir olay. :)
bilgisayarım vista xp yapsam problem çıkarmı?
- 1
- 2
Mustafa Canxp media center türkçe yok !!!Bende varolan Capser Media Center Edition 2005 Kurtarma CD 'si 2 Disk 'den meydana gelmekte. 2. DİSK Türkçe Dil Paketi.
Aslında konunun üzerinden bir kaçgün geçti ama vistayı yerden yere vuranlar şunu bilmeliler,xp de ilk çıktığında vista için söylenenler onada söylenmişti.benim pc yi aldığımda üzerinde 512 mb ram ve home basic vardı.biraz kasıyordu.şuanda 1.5 gb ram var ve vista business ve Win 7 kurulu her ikiside harika birşekilde kullanılıyor.d ye bir seferinde XP kurdum inanın iskerder kebap ile kuru ekmek arasında nekadar fark var ise ikisinin arasındada okadar fark var.şuanada işyerimdeki pc de xp pro var ama bana oyuncak gibi geliyor.nerde vistanın güvenliği ve görselliği nerde kuru ve bayat ekmek gibi olan xp.
merhaba windows xp den windows vistaya geçmenizde bir problem çıkmaz ama sisteminizin windows vistayı kaldırabilecek donanımlara sahip olması gerekir.
Performans konusuna gelince wista xp den performanslı ve daha güvenli.
sevgilerimle..
ugossvalla ben yıllardır eXPerience kullanıyordum 1 hafta kafar oldu vistaya geçtim... oyun sorunları ve ve anlamsız ara ara olan kasıntılar dışında (ki bunlar bir müddet normalmiş) memnunum... vistaya geçtikten sonra anlayacaksınız ki çok şey değişmiş...( başlangıcı da xp ve 7 ye göre çok yavaş)emin misin? Xp in kaç saniyede açılıyor? 10sn den kısa bi sürede masaustum gelmekte 23 14 sn de makine kullanıma açılmakta yavaş mı dedin? ben göremedim pek yavaşlık?hatta konu açılmışken ek bilgi vereyim veya ufak bi hatırlatma diyeyim
vista açılış kapanışlarına çamur atmadan önce su ufak ayarı yaptınız mı? cekirdek sayınızı vistaya belirtiniz de vista yavaş mı açıldı :)
gülüyorum ya gerçekten bu kadar teknoloji canlısı teknoloji aşığıyım dedikten sonra hala basit seylerde gerde takılıp kalnmaına gülmekten başka birşey gelmiyor elimden
Son Düzenleme: luqqa ~ 02 Haziran 2009 13:11
wista windwos7 nin bitmemiş haliydi yedirdiler. millete) hep sorun cıkardı ben kullanmadım.eğer pc niz kaldırıyorsa. windows7 kullanın microsoft beta kullanımı için keyde veriyor.tükçe dil pakitide cıktı.tüm driverleri tanıyor. saygılar
- 1
- 2