vista xp ye göre daha yavaç vistayı xp ye çevirsem herhangi bir problemle karşılaşırmıyım?
bilgisayarım vista xp yapsam problem çıkarmı?
- 1
- 2
3 çekirdek / 2 gb ram /512 ekran kartı /2.1 ghz vistayı kaldırırmı bu özellikler
kaldırır kaldırır sen vista ile idare et.Arkadaşın da dediği gibi windows 7 ye yükseltirsin yakında.
hadi be sizi gibi poh pohçular sizin yüzünüzden pc mi kaybediyordum ne wista nede windows 7 hiç biri xp gibi değil
Xpye göre driverlerini bul sonra yoksa hoq diye ortada kalırsın
microsoftaa nerden bulmuşş XXXPPP
bunun püf noktası şuymuş anakart hangi sisteme uygunsa onu iyi çalıştırıyormuş anakart vistaya uyumlu ise vistayı iyi çalıştırırmış şuna dikkat edin xp yi çalıştırır ama vistayı iyi çalıştırır
emin ol wind 98 weya 2000 kullanırkende onlar için öle diodun kullan xp yi gitsin xp gibisi yok bırakın görünüşü falan performans....
Şayet oyun ağırlıklı bir kullanıcıyım diyorsan..Şimdilik XP'den şaşma derim.Tek dezavantajın DirectX10 desteğinden faydalanamazsın.XP şu anda piyasadaki oyunların %99;999 unu sorunsuz bir şekilde çalıştırıyor ve sistemide pek yormuyor..Tabii Vista ve Win7 ninde XP ye göre oyun hariç görsel ve işlevsel üstünlükleri var.Fakat şu forumları biz göz gezdir istersen(Gerçi sürekli Vista güncelliyor fakat hala bazı sorunlar kronik olarak devam ediyor)
valla ben yıllardır eXPerience kullanıyordum 1 hafta kafar oldu vistaya geçtim... oyun sorunları ve ve anlamsız ara ara olan kasıntılar dışında (ki bunlar bir müddet normalmiş) memnunum... vistaya geçtikten sonra anlayacaksınız ki çok şey değişmiş...( başlangıcı da xp ve 7 ye göre çok yavaş)
Valla vistaya laf atan arkadaşlar bi kullandınız mı adam akıllı vistada böyle söylüyorsunuz. Billeriniz eskiyse vistanın suçumu yavaş çalışması, çağa ayak uydurmak var.... Bence vista xp den kat be kat mükemmel çalışıyor, hiçbir donma mavi ekran gibi problemlerle karşılaşmadım....
Bence sen vistayı bırak windows xp sevice pack 3'ü yükle yeni çıktı yemin ederim
StyleALPDostum Windows XP Media Center Edition 'a geç hayatını yaşa derim ! ;)Vista ve Win 7'nin içinde de media center var.eğer sadece onun içingeç diyorsan ;)
vista yı kullandım...xp yi hiç bişeye değişmem...win 7 ama vistadan iyi olacak sanırım
- 1
- 2