windows xp professional versiyon 2002 service pack 3 ben windows 7 kulllanmak istiyorum.
1.80 GHZ 512 mb ram AMD Athlon(tm) 64 processor 3000+ ve ATI Radeon HD 4200 driver kullanıyorum sizce win 7 kaldırırmı ?
windows xp professional versiyon 2002 service pack 3 ben windows 7 kulllanmak istiyorum.
1.80 GHZ 512 mb ram AMD Athlon(tm) 64 processor 3000+ ve ATI Radeon HD 4200 driver kullanıyorum sizce win 7 kaldırırmı ?
yani şuan xp çok kasıo pek bişey yapamıyorum win 7 yüklersem daha az mı kasar yoksa dahamı fazla kasar
http://windows.microsoft.com/tr- ... system-requirements
Kişisel bilgisayarınızda Windows 7 çalıştırmak istemeniz durumunda gerekenler aşağıda belirtilmiştir:
Kardeşim win7 yükleyipte daha eziyet etme pc ye o ramle donmalar yaşarsın,temiz bi xp kurulum yap daha iyi olur senin için.
Kasmalar sistemin bellek yetersizliğinden kaynaklanmakta.
Zaten yeni format attıp ve kasmalar oluyor. win 7 ye geçsemde yine kasmalar olucak değilmi? Bu yüzden win7 ye geçsem daha iyi değil mi ?
Eğer Win7 kuracak olursan bu sefer de sürücü sorunları başgösterecektir. Elindeki sisteme yeni bir ram takviyesi yapmak, mümkünse 2GB, sorunu tamamen ortadan kadıracaktır.
Zaten win7 XP den daha fazla bellek kullanmaktadır.
Kasmalar sistemin bellek yetersizliğinden kaynaklanmakta.Dediğin doğru artı benim verdiğim linki anlamamış anlasaydı yeni ram almak için yeni başlık açardı sanırım.
Eğer Win7 kuracak olursan bu sefer de sürücü sorunları başgösterecektir. Elindeki sisteme yeni bir ram takviyesi yapmak, mümkünse 2GB, sorunu tamamen ortadan kadıracaktır.
Zaten win7 XP den daha fazla bellek kullanmaktadır.
Tamam haklısınız fakat şu anda ram takviyesi yapamam ama bilgisayarımda kasıyor zaten bayağı eski bi kaç tane sayfa açınca bilgisayar kendini zorluyor bi ödevi bile zarzor yapıyorum diyebilirim. Bana önereceğiniz birşey varmı? Başlangıçta 2 tane program açılıyor ve bilgisayardada fazla program yüklü değil oyun hiç yüklü değil çünkü ram yetmiyor.