winapla birlikta başka bi program calıştırınca ses ağırlaşıyor cızrtı falan yapıyor ama bu herzaman olmuyor. cd den film izliyemiyorum aynı sey oluyo, yükleme yaparkense donma oluyor mouse kıpırdatamıyorum sebebi ne olabilr bana yardım ederseniz sevinirm.
bilgisayarımın özellikler:
cpu 2.66GHz 2.68GHz 1.50ram
ati ekran kartı 256 mb radeon x550
bilgisayarım yavaşlıyor
TnDnmz arkadaşın da dediği gibi virüs girmiştir. combofix programı var onu bi çalıştır eğer işlemciyi yoran bi virüs varsa kesin siliyor. (Tarafımdan denenmiştir.)
kendi offical sitesinde tam sürüm dağıtımı yapılıyor. 3 mb lık bir programdı yanlış hatırlamıyorsam....
saygılarrımla
combofixi denedim fakat bişey değişmedi acaba donanımdamı bi sorun var diyorum ama bilemiyorm delirmek an meselesi bi arkadas jumper ayarları falan dedi cd sürücünün girişimi değişicekmiş ama anlamdım işin aslı
IDE kablonda sorun var
Jumper ayarında sorun var
DMI ayarında sorunvar
sorun bunlardan biri. CD-ROM'dan yani sorun. HDD'yi tek kanala takın Master olarak.. benzer bi soruna şöyle bi yanıt verilmiş ve işe yaramış fakat beni brz aştı daha basit bi sekilde ne yapcagım konusunda fikri olan var mı
Arkadaşlar,dosyalara bulaşmış virüsleri comboFix silmez.
Eğer sistem ağır enfeksiyonlu ise comboFix mavi ekran verdirir.Hatta sistemin çökmesine yol açar.Sıradan bir program değildir.Ayrıca işi bitince sistemden kaldırılmalıdır.Bazen kaldırma sorunları da yaratabilir.Sistemden kaldırılması ise bazen uzmanlık ister.