bilgisayarıma girildi!

Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.
Der Rote BaroN
29-08-2004, 23:31   |  #1  
Der Rote BaroN avatarı
OP Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
1,531 mesaj

arkadaşlar, bilgisayarımda password olmasına rağmen eve geldiğimde ev arkadaşımın pc ye girdiğini gördüm. nasıl girdin dedim ama söylemedi. bunu önlemenin yolu yok mudur? bir de bende xp professional var. pc me giren birinin yaptığı her türlü işlemi kaydedebilecek bir program falan var mı? local documents i bilen temizliyor!

ve belirtmek isterim: giriş şifresi 12 haneliydi!!! ve benden başka kimsenin bilmesi münkün değil.(di)...:(

Son Düzenleme: Der Rote BaroN ~ 29 Ağustos 2004 23:32
tigi
30-08-2004, 16:38   |  #2  
Yeni Üye
36 mesaj

Valla bruteforce yapmış olabilir am o da uzun sürer bi açığın vardır mutlaka

Der Rote BaroN
30-08-2004, 22:14   |  #3  
Der Rote BaroN avatarı
OP Yıllanmış Üye
1,531 mesaj
alıntı:
Gönderen : tigi

Valla bruteforce yapmış olabilir am o da uzun sürer bi açığın vardır mutlaka

dostum mümkün değil ya. bir ben biliyorum şifreyi bir de Allah.:)
bruteforce dediğin ne oluyor, açıklarsan sevinirim.

viceversa
03-09-2004, 01:31   |  #4  
Taze Üye
2 mesaj

arkadaşım, xp de kullanıcı adını şifrelesen bile administrator olarak başka biri girebilir. sen kendi adında bir kullanıcı oluşturmussundur ve bunu şifrelemişsindir. ama bilgisayar açılıpta kullanıcı seçme-şifre bölümüne geldiğinde bir kaç kez CTRL-ALT-DEL tuşlarına baş. sana hangi kullanıcı ile açmak istiyorsun diye soracaktır. GUEST oturumu açık ise ordan girebilir. yada en çok kullanılan (benim kullandığım) oturum açma yerine ADMINISTRATOR yazmaktır. sende adminsin ama xp kurarken birde default administrator hesabı oluşturuyo.

yapacakların
1- sen guest oturumu açıksa onu kapat. 2- bir de administrator oturumunada şifre gir. bu hesabı kapatamazsın. onun için şifrele.

bir daha bilgisayarına giremeyeceklerdir. İNŞALLAH