hp 500b mt wu347ea bilgisayarımın modeli bu superonline'den almıştık ama özellikleri kötü.Bu bilgisayara uygun 8gb ram ve 2gb ekran kartı arıyorum battlefield 3 veya cod black ops 2 gibi oyunları sorunsuz açabilecek parçalar için yardım ?
Bilgisayarıma oyun içim ram ve ekran kartı?
- 1
- 2
sisteminiz bu olmalı
Marka: HP
Model: 500b MT WU347EA
Aile : HP 500B
Işlemci Cinsi : Intel® Pentium® Dual-Core Processor E5500
Işlemci Hızı ( mhz) : 2.8 ghz
Chipset : Intel® G41 Express
Ön Bellek : 2 MB L2 önbellek
Bellek : 1 x 2 GB PC-3-10600 (1333MHz) DDR3 SDRAM Bellek
Maksimum Bellek : 4GB DDR3
Bellek Slot Sayısı : 2 DIMM
Sabit Disk : 320 GB 7200 RPM
Optik Sürücü : SATA SuperMulti LightScribe DVD Writer Drive
Ekran Kartı : Tümleşik Intel® Graphics Media Accelerator X4500 HD
Ses Kartı : Realtek ALC662 codec ile Tümleşik Yüksek Tanımlı ses, 3B ses uyumlu ve HD Ses uyumlu
Network Kartı : Tümleşik Realtek 8103E 10/100 Ethernet Denetleyici
I/O Port : Arkada: 4 USB 2.0, 1 RJ-45, 1 VGA, ses girişi/çıkışı, ön; Önde: 2 USB 2.0, ses bağlantı noktaları
Genişleme Yuvası : 1 tam yükseklikte PCI, 1 tam yükseklikte PCI Express x16, 2 tam yükseklikte PCI Express x1
Işletim Sistemi : Win 7 Starter 500 b MT WU 347 EA, 500bMTWU347EA, 500 b MT WU347EA, 500b MT WU347 EA olarak da bilinir.
hp 500b mt wu347ea bilgisayarımın modeli bu superonline'den almıştık ama özellikleri kötü.Bu bilgisayara uygun 8gb ram ve 2gb ekran kartı arıyorum battlefield 3 veya cod black ops 2 gibi oyunları sorunsuz açabilecek parçalar için yardım ?Bütçen nedir, mevcut diğer parçalarının tüm modelini yaz, özellikle güç kaynağının wattını.
Ben watt'ın kaç olduğunu bilmiyorum, bütçem'de 600 tl falan ama ram ve ekran kartı için değil aydan aya almayı düşünüyorum.
öyle bir şey yok bu kasada yazmıyor baktım her yerine
300 wattmış sanırım kasanın hiç bir yerinde yazmıyor internet'ten bulduğum bir bilgi
300 wattmış sanırım kasanın hiç bir yerinde yazmıyor internet'ten bulduğum birDevam edelim: Eğer Mega Freak'in senin bilgisayar hakkında verdiği bildiler doğru ise, kasada mevcut harici ekran kartı yok. Yoksa sonra dan taktın mı? Eğer parçaları yavaş yavaş alacaksan ilk güç kaynağı ve sonra ekran kartı ile devam edebilirsin. Minimum 500W alman gerekecek.
Son Düzenleme: DiamondMines ~ 12 Mart 2013 23:49
Mega Freak'ın ssöylediği gibi bilgiler, sonradan ekran kartı ve hiç bir şey eklemedim aslında fazla anlamıyorum bilgisayarın parçalarından tek tek alıcam.Bir de güç kaynağının bilgisayarımdaki etkisi nedir ?
2gb ekran kartı kaliteli oyunlar için gerekli olabilir mi ve hangi marka ram,ekran kartı,güç kaynağı tavsiye dersiniz birde 2gb ekran kartına kaç watt güç kaynağı gereklidir
2gb ekran kartı kaliteli oyunlar için gerekli olabilir mi ve hangi marka ram,ekran kartı,güç kaynağı tavsiye dersiniz birde 2gb ekran kartına kaç watt güç kaynağı2GB o sistem için fayda göstermez. 1GB GDDR5 olsun tamamdır. En fazla alacağın GTX650 veya HD7750, daha pahalı kart alma.
2gb nasıl fayda göstermez :D yani son çıkan kaliteli oyunlar oynamak istiyorum grafikleride kısmadan oynamak 1GB GDDR5-GTX650 veya HD7750 bunlar yeterli olabilecek mi ? hepm soru soruyorum ama hiç anlamıyorum bu işlerden
2gb nasıl fayda göstermez :D yani son çıkan kaliteli oyunlar oynamak istiyorum grafikleride kısmadan oynamak 1GB GDDR5-GTX650 veya HD7750 bunlar yeterli olabilecek mi ? hepm soru soruyorum ama hiç anlamıyorum bu işİşlemcin Dual-Core Processor E5500, HD6670, HD6870, HD7750, HD7770, GTX650, GTX650ti alacağın ekran kartlarıdır. Daha uygun olanları var yazmıyorum. İşlemcin çift çekirdek ve eski soket de çalışıyor. Dolayısıyla ultra ayar kesinlikle bekleme, çok da güçlü ekran kartıda almana gerek yok, ekran kartı full potansiyelini kullanamaz hale gelir ve darboğazlık oluşturur. HD7750 veya GTX650 yeterli. Taş çatlasın HD7770/GTX650ti olabilir. Ama zaten bütçen de düşük olduğu için zorlamana gerek yok. Bu ekran kartları ile orta ayarlarda oynarsın. Fakat ilk olarak güç kaynağın değişmesi lazım min. 550W.
Arkadaşım ekran kartında GB çok önemli değildir. Önemli olan GPU'sudur.
İlk olarak bir PSU alman gerek. PSU aldıktan sonra HD7750 alabilirsin. Ama bu ekran kartını aldıktan sonra oyunlarda yùksek ayar bekleme. Çünkü sistemin epey bi kötü. Kısaca kazık yemişsin. Bu zaman Pentium işlemciyle PC alınmaz.
Yani Pentium işlemciyle, ekran kartından tam performans alamazsın.
Arakdaşlar biraz daha detaylı olarak bilgisayarıma hangi ekran kartı,ram,güç kaynağı,işlemci falan hangilerinden alayım ?
Arakdaşlar biraz daha detaylı olarak bilgisayarıma hangi ekran kartı,ram,güç kaynağı,işlemci falan hangilerinden alayım ?XILENCE XP550 550W 120MM FAN PSU STANDART REDWING SERISI R3 97 TL
SAPPHIRE HD7770 Edition GDDR5 1GB 128Bit AMD Radeon DX11 Ekran Kartı 225 TL
PATRIOT 8GB(4x2)Gamer II Sector 5 DDR3 1600MHz CL9 XMP 1.2 Dual Kit Ram 97 TL
Çok teşekkür ederim bu parçaları adana'da ki vatan computerden alacağım peki söylediğiniz parçalar bilgisayarıma uyar mı
Çok teşekkür ederim bu parçaları adana'da ki vatan computerden alacağım peki söylediğiniz parçalar bilgisayarıma uyar mıIntel® G41 Express çipset olması lazım anakartın. Sen yinede tam modelini öğren ve burada paylaş sakata gelme. Anakartın tam ortasında bir yerde, veya herhangi bir yerde modeli yazar, paylaş. PCI Express slotu olması lazım.
kasayı açıp mı bakıcam internetten mi ?
- 1
- 2