Merhabalar!
Bilgisayarıma uygun ekran kartı arıyorum !!!
Piyasada birçok ekran kartı var arkadaşlar o yüzden kafam okadar çok karıştı ki karar vermekte zorlanıyorum...Sizden istediğim bana uygun ekran kartı seçiminde yardımcı olmanız...Bu konudada sizden ve engin bilgilerinizden yararlanmak istiyorum.
Özellikle şunu belirtmek isterim ki bu soruyu bu sitede ve bu forumda sormamın sebebi CHİP in çok iyi bir site olması ve verilen cevapların tatmin edici olmasından dolayı sizin bilgilerinizden yararlanmak istiyorum..Şimdiden bu başlık için bana yardım eden tüm arkadaşlara teşekkür ederim ..Teşekkürler Chip ve ailesi....
Ayrıca umarım verdiğim bilgiler yeterlidir bilmek istediğiniz başka veriler varsa verebilirim..
Bütçe olarak en yüksek fiyatıda bilmek istiyorum en düşük fiyatıda bilmek istiyorum ..ancak ekran kartı için 150YTL ,200 YTL civarında bütçem var daha aşağısıda olabilir..
NOT: Almak istediğim ekran kartını oyunlarda kullanmak istiyorum. yeni nesi oyunları alacağım ekran kartı ile oynamak istiyorum.Bana uzun süre gidebilecek bir ekran kartı istiyorum..
Teşekkürler...
İŞLEMCİ : INTEL ® CORE ™2 DUO CPU E4500 @2.20GHz , 2200Mhz ,
2 ÇEKİRDEK , 2 MANTIKSAL İŞLEMCİ
ANAKART : Gigabyte GA-945GCM-S2L
EKRAN KARTI : ATİ RADEON X1550 SERİES
RAM : 3GB
POWER : Model : IP-P350AJ3-1 350W OUTPUT