pc'me virüs programı yüklemek istiyorum. Norton, Kaspersky, AVG, ... hangisini almalıyım?
Bilgisayarıma virüs programı satın almak istiyorum
Usta bu güvenlik yazılımlarının hepsini denedim. Kaspersky nin koruması gayet iyi ama ramden en fazla çalan antivirüs de o. Evdeki pc de kullanacaksan Avast'ın ücretsiz sürümü yetecektir. Ücretli olarak da Avast Internet Security i tavsiye ederim. Ayrıca önce free versiyonu kurup yükseltme yaparsan indirim de yapıyorlar. Fiyat/performans oranı çok iyi.
ücretli olarak bende kaspersky tavsiye ederim , fakat bitdefenderinde aşağıda kalır yanı yok, hatta çok daha iyi yönleride var, ve bitdefenderde çok kalitelidir,,ücretsiz denemek istersen kaspersky , imzamda ücretsiz deneme sürümü var , ve ayrıca türkçe sürümdür,,indir dene istersen..
Ücretsiz isterseniz Avira Free Antivirüs, ücretli olabilir diyorsanız Norton Internet Securıty 2012
kullanın. İkisinin de hem Türkçe sürümü var hemde kasmazlar.
Aman avast a bulaşmayın.Programın bilgisayara yararından çok zararı var.Sen Kaspersky al başın ağrımaz.
Aman avast a bulaşmayın.Programın bilgisayara yararından çok zararı var.Sen Kaspersky al başın ağrımaz.Ben yaklaşık 1 yıldır format atmadım. Avast kullanıyorum.
Bu süre zarfında önemli sadece 1 virüs böcüğü tespit edildi. Bunu da manual olarak sildim.
Hala bilgisayarım ilk açılış hızında.
Bence Norton ya da Bit Defender al derim