vista home basic sp2
1gb ram
120 gb hd
internet tarayıcım ie8
mozilla3.5.2 vardı tracking cookie bulaştığı için kaldırdım
virüs proğ. NİS 2009
Arkadaşlar mozillada resmi sitelerin birisinde işimi yaparken virüs tehditi var sistemi yeniden başlatmanız gerekiyor diye yazı çıktı ve bende yeniden başlattım ve sistemi tarattım tracking cookie buldu ve çözümledi ve mozillayı yeniden başlattım fakat çöktü ekranı çıktı kaldırdım yeniden kurdum ondada çöktü ekranı çıktı bende mozilla 3.0.10 kurup güvenli kipinde eklentilerini devre dışı bıraktım ve açıldı fakat kapatıp taratığımda hep tracking cookie de hep 8-9 tane cookie buldu genelindede
[email=adem@atdmt.com ve Orphan]adem@atdmt.com ve Orphan[/email] cleanup var şimdi ise mozillayı kaldırdım yalnız ie8 dede girip çıktığımda taratıyorum hep buluyor yalnız 4-5 tane oluyor ve çözümleniyor Malwarebytes' Anti-Malware kurup taratım biraz şüpheli dosya buldu karantinaya aldı ama yine sorun devam ediyor bundan nasıl kurtulurum lütfen yardım..
ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER
bilgisayarımda tracking cookie var
OP Üye
Teşekkür Sayısı: 0
79 mesaj
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 3
16,587 mesaj
O internet sitelerinin çerezleri. Eğer zararlı taşıma potansiyeli taşıyan sitelere girmesiyseniz sorun yoktur. Norton risk gördüğü için uyarıyor ve siliyordur da zaten. Sadece Chip'e girdiğim zamanlarda bile bende de çıkıyor...