Yiğenimle beraber bilgisayar başında oturuyorduk.Bilgisayarımda virüs var dedim.Kendini geri çekti.Merak etme insana bulaşmaz dedim.
Not:Gerçek bir hikaye
Bir not daha:Arkadaşlar ben bu yazıyı yazdıkdan sonra pek çok arkadaş İyi fikir bende virüs var diyeyim,kardeşim bilgisayardan uzak dursun yazmışlar.Bence bunu yapmayın.Bırakın kurcalasınlar öğrensinler.Ayrıca olası başka kötü sonuç ta durumun bilinç altlarına işlemesi.Bir eğitimci olarak küçük yaşlarda bu tarz korkutmalardan uzak durun derim.Çünkü bilinç altlarına işlemesi durumunda ileriki çağlarda bilgisayar virüslerinin insanlara bulaşmamasını anlasalar dahi bilinç altlarına yerleşen korkudan ötürü bilgisayarlardan uzak durma veya daha da ilerisi teknolojik tüm aletlerden uzak durma eğilimi gösterebilirler.
Bu durum pek çok yerde şımarırsan seni eskiciye verecem gibi yaşanmaktadır.Bence bunlardan uzak durun.
Eğlence bölümüne bu yazı gitmedi ama uyarmak istedim.Çünkü ben korkutma amaçlı söylememiştim.Sadece tesadüf oldu.Bu olayı komik buldum ve paylaşmak istedim.
Bilgisayarımda virüs var
güzelmiş yiğen kaç yaşında?
Maksadım korkutmak değildi sadece bir programda sorun yaşadığımda söyledim.
Yiğen pekte küçük değil 13 yaşında ama pek anlamıyor bilgisayarlardan
hahaaa :D bende deneyim bari kardeşimden pc yi uzak tutmam lazım. Gerçi o dur siliyim hemen der ama neyse :D denemek lazım
Güzel bir takdik ama siz yinede sağlıklı gelişimleri ve öğrenme heveslerinin kırılmaması için doğru bilgilerle yönlendirerek kullanmasını sağlasanız daha iyi olur.
Optimum sana katılıyorum.Bence bilgisayardan uzak tutmak için böyle korkutmalar yapmayın,bilinç altlarına işleyebilir ve bilgisayar öğrenimlerini sekteye uğratabilir.Ben söylediğimde korkutmak için söylememiştim.Nerden bileyim bilgisayar virüslerinin insanlarada bulaşabileceğini sanacağını.Komik geldi paylaşayım istedim.
ehuehueh Güzel taktik benim kız büyüsün onu kandırırım böyle.Şimdi virus mürüs dinlemiyo girişiyo klavye mouse'a.. Şakır şakır tuşlarına basıyo hani Win.i bozacak ondan korkuyorum. Tekrar kur filan hiç kasamam.
arkadaşlar ben aynısını 7 yaşındaki kardeşime dedim banane dedi
Borga-xehuehueh Güzel taktik benim kız büyüsün onu kandırırım böyle.Şimdi virus mürüs dinlemiyo girişiyo klavye mouse'a.. Şakır şakır tuşlarına basıyo hani Win.i bozacak ondan korkuyorum. Tekrar kur filan hiç kasamam.Borga Abi DeepFreze kur , ya da olmadı Windows'u yedekle olur biter.Yeni gençlik Bilişim Gençliği olmalı. Onun için Facebook, Myspace, Netlog, hi5 hesapları al. Alışsın