Küçük bir sorun var,oyunlarda ekran dalgalanıyor,yumuşak su dalgası gibi.Zor hissediliyor,ama dalgalanıyor.Neden kaynaklanıyor bu acaba ?
Ama videolarda ve masaüstünde dalgalanma yok,sadece oyunlarda.
Küçük bir sorun var,oyunlarda ekran dalgalanıyor,yumuşak su dalgası gibi.Zor hissediliyor,ama dalgalanıyor.Neden kaynaklanıyor bu acaba ?
Ama videolarda ve masaüstünde dalgalanma yok,sadece oyunlarda.
Monitörün soklama tuşu var mı ?
Crysis 2
Battlefield 3
Metro 2033
Call of duty mw3
gta 4
Need for speed the run
spec ops the line
max payne 3
Tom Clancys Ghost Recon Future Soldier
pes 2012
fifa 2012
Prototype 2
Mass Effect 3
NBA 2K12
Batman: Arkham City
Assassin's Creed: Revelations
L.A. Noire
Rage
Dead Island
Dırt 3
Dead Space 2
Medal of Honor
bunları kur yeter.
Birde kasanın kapağı açık çek fotoğrafını .
Dirt 3 5 tl orjinal al online da oynarsın.
Öncelikle bilgisayarın hayırlı olsun.5.9 olayı hard diske en fazla 5.9 verir ama ssd koyup alırsan 7.8 e bile çıkar.i5 2500k o.c yapmayı 4-5 sene düşünme çok iyi bir işlemci.Oyunlarda donma da formattan sonra driverları cd den düzgün kurup ekran kartı driverini da siteden indirirsen sorun olcağını düşünmüyorum
Sistemi güzel bir gün bizde öyle sistem toplıyacağız
Crysis 2Arkadaşa aynen katılıyorum,en iyi oyunları söylemiş.Yalnız Crysis ve Assasin's Creed'in bütün serilerini oyna, tavsiyemdirBattlefield 3
Metro 2033
Call of duty mw3
gta 4
Need for speed the run
spec ops the line
max payne 3
Tom Clancys Ghost Recon Future Soldier
pes 2012
fifa 2012
Prototype 2
Mass Effect 3
NBA 2K12
Batman: Arkham City
Assassin's Creed: Revelations
L.A. Noire
Rage
Dead Island
Dırt 3
Dead Space 2
Medal of Honor
bunları kur yeter.![]()
Arkadaşa aynen katılıyorum,en iyi oyunları söylemiş.Yalnız Crysis ve Assasin's Creed'in bütün serilerini oyna, tavsiyemdirTeşekkürler,oynayacağım :)
Birde bende şöyle bir hastalık var,online olmayan oyunlardan zevk almıyorum,yani bilgisayar ile oynamak canımı sıkıyor.Benim hastalığımdan kimlerde var ?
Şu an teamfortress2 indiriyorum,herkeze tavsiye ederim.Birde CombatArms var.
Son Düzenleme: ThekT0niC ~ 05 Ağustos 2012 18:38
Yani gerçek user karşında olmayınca biraz sıkıntı yapıyor ama genede oyun olarak fps tarzı oyunlar oynayabilirsin lvl,itemli oyunlar da var diablo 3,the lord of the rings war in the north tarzı :)Teşekkürler,oynayacağım :)
Birde bende şöyle bir hastalık var,online olmayan oyunlardan zevk almıyorum,yani bilgisayar ile oynamak canımı sıkıyor.Benim hastalığımdan kimlerde var ?
![]()
TF2 bir süre sonra sıkıyor. Battlefield 3 öneririm madem çok oyunculu seviyorsunuz. Max Payne 3'ünde güzeldir çok oyunculusu.Teşekkürler,oynayacağım :)
Süper bir bilgisayar almış olsam online oyunların yüzüne bakmam .
Öncelikle hayırlı olsun kardeşimSağol,inşallah sanada nasip olur güzel bir sistem.Yorumlara baktıkça ağlıyasım geliyor halen Cs 1.6 Gta San Andreas filan takılıyoz ya.
NFS Most Wanted'i 5 defa bitirdim yine başlıcam.
İnşallah bu sistem bana yılbaşında nasip olucak
Lakin,benim bir sorunum var bu ekran ile ilgili.Nezaman oyuna girsem monitörümde renksiz dalgalanmalar oluyor,anlam veremedim.Monitörümün markası Asus VW227D Full Hd monitör,bende ghz den şüphelendim.Monitörümün ghz sini artırayım dedim ama sadece 59 ve 60 ghz seçenekleri var.Ekranı 70ghz ye çıkaramıyorum.Bu dalgalanma olayı eski kasamda yoktu.Acayip şekilde rakatsız ediyor,bazı oyunlarda vsyc yi açınca dalgalanma bitiyo,ama bu seferde maus dönüşlerini çok yumuşaklaştırıyor fps oyunlarda bu çok kötü oluyor.
Bir çaresini bilen varmı ? Bence donanımda sorun yok,çünkü yeni aldım bilgisayarı 3 gün oluyor.Monitörde sorun olsa 4 güne kadar hiç bişi yoktu.
Son Düzenleme: ThekT0niC ~ 06 Ağustos 2012 11:12
60 hz üstü ideal öncelikle dalgalanma olmaması lazım internete girerken masaüstünde v.s. dalgalanma oluyormu ?
Ne diyim asus monitör almasaydın keşke aldığın yer ile konuş garantiye gönder.