Meslek sırrı
Bilgisayarımı aldım !
Aslında arkadaş olarak ekli olunca turuncu gözüküyor. 2 gün önce herkesi kabul ettim o yüzden turuncu gözüküyor.
2 3 Gündür göremiyorum arkadaşı .
Sorunu çözdünmü kardeş bir yorum atsaydın ????Yok kardeşim,dalgalanma hayla aynı.Ben çevirici ile bağlıyorum monitörü,metal bir çevirici,ondan olurmu acaba ?
Ayrıca başıma daha büyük bir dert açıldı,Aion Online diye bi oyun var dedi arkiler,büyük güzel bir oyunmus boyutu 11 gb mı neydi.İndiriyim dedim,Aion indirme yöneticisini açtım %2 deyken internet kesildi.O günden sonra internette herhangi birşey indirmek istesem her 10 dakikada bir internet gidiyor,bu Aion Online benim işletim sistemini çökertti,keşke indirmeseydim.Bunun bir çaresi varmı ? Bazen ağ bağlantısı geçerli bir ıp yapılandırmasına sahip deyil diyor,bazende ethernet kablonuz takılı deyil diyor,ama pc ye reset atınca düzeliyor.
Hiç bişey anlamadım bu sorundan.Şimdi 2 dakikaya tekrar gider.
Son Düzenleme: ThekT0niC ~ 08 Ağustos 2012 14:38
Sorunun çözünce indirme yöneticisi kullanma u torrent kullan .
Sorunun çözünce indirme yöneticisi kullanma u torrent kullan .İndirme yöneticisi,oyunun indirme programı yani oyun onun sayesinde iniyor.
Benim sorun nasıl çözülecek kardeş ? Şimdi Allods Online indirmeye çalışıyorum ama her 10 dakikada bir bağlantı kesiliyor,bilgisayara restart atınca düzeliyor.Lanet olsun,indirmeyeydim Aion Onlineyi,hep o yaptı bunları bilgisayarıma.Şimdi ben bu bilgisayarı bilgisayarcıyada götüremem,2.5 milyarlık bilgisayar,güvenememde.
Denetim masasında aionla ilgili bişey varmı bir bak istersen ben aion oynadım fakat hiç öyle bir sorunda karşılaşmadım bence aionla değil saçma geliyo bu olay bana.Hepsini kaldırdım,birşey indirmeyince internet kesilmiyor.Her hangi bir dosyayı indire basıyım 10 dk sonra bağlantı felç oluyor.
Sorunu buldum arkadaşlar,2 saat önce bilgisayarcıdan uzman eleman gönderdiler,sorun monitörde çıktı.Bana aynen şöyle dedi
"Kasa en üst teknoloji kasa,ve gerçekten çok güçlü.Ama monitörün kasanın gücüne uyum sağlıyamıyor,ayrıca dönüştürücü ile görüntü sağladığın için görüntü dahada düşüyor."Dedi,kasaya o kadar para verdik,yeni monitör için parada kalmadı.İnşallah seneye,artık dalgalı dalgalı oynarız,hd de yapamıyorum.Monitörümde HD özelliği var ama ama üreten firma HD girişi koymamış akıllılar.
Bana monitör kakalamaya calısıyolarmıs gibi geldi :D
Bana monitör kakalamaya calısıyolarmıs gibi geldi :Aslında doğru diyorsun,grafik hastası deyilim yani HD olmasada bana bol bol yeter.Yeterki oyunları oynattığını göreyim.Şu anlık tek sorun dalgalanma,gözümü yakıyor.Tek sorun bu.
Bu arada Skyrim indirdim oynuyorum,çok karışık bir oyun.Ama güzele benziyor :D
Son Düzenleme: ThekT0niC ~ 10 Ağustos 2012 10:59
Dostum kasa asırı güclü monitör bu güce ayak uyduramıyor demiş adam böle sacma bişey ilk defa duydum monitörün performans ile ilgisi yok bozuk olmadıgı sürece destekledigi çözünürlükte oyunlar sorunsuz oynar bende taaa pentium 1 li pc de kullandıgım monitörü kullandım son zamanlar dual core işlemcili pc de hiç de öle bişi olmadı arada aparat ilede kulladngım oldu monitörü sende ki sorun baska bişi oyun ayarlarından v.sync ayarını on yap dalgalanma azalır aa yıda 4x yap bide arkadasın dedigi gibi tüm driverler güncel olsun .Aslında doğru diyorsun,grafik hastası deyilim yani HD olmasada bana bol bol yeter.Yeterki oyunları oynattığını göreyim.Şu anlık tek sorun dalgalanma,gözümü yakıyor.Tek sorun bu.
Bu arada Skyrim indirdim oynuyorum,çok karışık bir oyun.Ama güzele benziyor :
Veya bilgisayarcının verdiği çevirici aparat uyduruk olabilir .