bilgisayarı kapat dediğimde her seferinde yeniden başlatıyo
ne yapmalıyım
bilgisayarımı kapatamıyorum
- 1
- 2
Vista mı Xp mi ?
Bios ayarlarını Default a Almayı dene.
black rosexp default ayarlarımı nasıl yapcagımı bilmiyorum kixp yi değil bios ayarlarınızı default yapmanız gerekebilir.
çok iyi bilmiyorum kullanmayıyada kasanınzda ki bir kısa devre buna neden olabilir.
Aynı sorunu dün bir pc de geldi başıma.Valla benim denemediğim şey kalmadı en sonunda format atmak zorunda kaldım o şekilde düzeltmiştim.
Çözümü yok demiyorum biraz daha bekle bilen biri çıkabilir.Ama ben denenecek her şeyi denediğim kaanatine vardıkdan sonra en son çıkış yolu format göründü.
black roseya ben dün virüslü bü bilgisayardan müzik atmıştımMüzikleri silmenin bir faydası olmaz.
taradıgımda full virüs çıktı
ondan olabilirmi silsem mzikleri düzelirmivirüs sistem dosyalarına bulaşmıştır muhtemelen..
güncel bir virüs programı ile iyi bir tarama yapın..
Benim tahminim bulaşan virüs pc yi kapat seçeneğinin görevini değiştirip yeniden başlat komutu görevine getiriyor.kis 7 ile bende tarattım sistemi virüs buldu sildi.Virüs den olduğu bir kesin.Regedit ayarlarını bozmuştur diye oralarıda karıştırdım ama bir sonuca ulaşamadım dediğim gibi.
benimde başıma geldi büyük ihtimal virüstendir.en kısa çözüm yedekle verileri format at yoksa olmuyo
dostum birde böyle dene işini görür
Öncelikle masaüstüne sağ tıklayıp Yeni/Kısayol diyoruz.
Sonra Gelen ekrana “Shutdown -s -t 00 Yazıyoruz.
Sonra kısayolumuza isim veriyoruz ben “KAPAT” dedim.İstediğiniz başka birşey de yazabilirsiniz.
Oluşturduğumuz Kısayola sağ tıklayıp özellikler diyoruz.
Gelen ekranda kısayol sekmesinde “Simge Değiştir” seçeneğinden kısayolumuza bir ikon seçiyoruz.hepsi bukadar.
Artık Bilgisayarımızı masaüstündeki kısayolumuza tıklayarak kapatabiliriz. Yanlız bir uyarı kapayımmı diye sormadan direkt kapatıyor bilginize.
ustunahmetdostum birde böyle dene işini görürÖncelikle masaüstüne sağ tıklayıp Yeni/Kısayol diyoruz.
Sonra Gelen ekrana “Shutdown -s -t 00 Yazıyoruz.
Sonra kısayolumuza isim veriyoruz ben “KAPAT” dedim.İstediğiniz başka birşey de yazabilirsiniz.
Oluşturduğumuz Kısayola sağ tıklayıp özellikler diyoruz.
Gelen ekranda kısayol sekmesinde “Simge Değiştir” seçeneğinden kısayolumuza bir ikon seçiyoruz.hepsi bukadar.
Artık Bilgisayarımızı masaüstündeki kısayolumuza tıklayarak kapatabiliriz. Yanlız bir uyarı kapayımmı diye sormadan direkt kapatıyor bilginize.denedim ama malesef yeniden başlatmaya devam ediyor
format atarken yedekle dostum gerekli olanları d nin içine öyle at başka çare yok
Anlatıyorum dostum bi de bu yöntemi dene:
Başlat/Denetim Masası/Güç Seçenekleri
Gelen Pencerede APM Sekmesi olması lazım oraya tıkla
Biraz altta 'Gelişmiş Güç Yönetimi Desteğini Etkinleştir' var solundaki kutucuğu doldur. Uygula, Tamam ve Bilgisayarını kapatmayı dene
- 1
- 2