Bilgisayarımı nasıl gözetleyebilirim?

ttbpc
07-08-2014, 12:49   |  #1  
ttbpc avatarı
OP Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 146
1,447 mesaj

Bugün chrome geçmişime bakarken çok sinirlendim. Geçmişte katycatsturkey denen sitelere girilmiş gözüküyor. (ben girmedim, ablam girdi bundan eminim yani virüs yok)

Şimdi ben bu gözetleme işini bilgisayarımda olan KatyCat adlı kullanıcıya cmd ile indirilen dosyaları kopyalıyorum. (bilgisayar yönetiminden kullanıcı kapatıldığı için kimse göremiyor. administrator hesabı gibi düşünün) Ve geçmişi geçmişten gözetliyorum. (şimdiye kadar cmd ile 100 küsür dosya kopyaladım :)) ) [bazen de chrome web panelinden]

Bu gözetleme işini daha kolay nasıl yapabilirim? Web sayfalarını ve indirilen dosyaları gözetleme ve indirilen dosyaları bir bulut servisine kopyalamak gibi.

Amacım site reklamı yapmak değil microsoft onedrive programı çalışsa böyle bir konu bile açmazdım.

Edit: 5 temmuzda da katyperryturkey denen siteye girilmiş.

Son Düzenleme: ttbpc ~ 07 Ağustos 2014 20:40
feanorking
07-08-2014, 21:54   |  #2  
feanorking avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 91
1,687 mesaj

Keylogger kur her 10 saniye de yada her 30 saniyede bir mail adresine msj gönderir otomatik olarak tespit için anti logger lazım programlar da gözükmez.
Askerdeyken komutanın sevgilisininin bilgisayarına kurmuştum işe yarıyor.

feanorking bu faydalı yanıtı için aşağıdaki 1 kişiden teşekkür aldı... [ Göster ]
ttbpc
08-08-2014, 10:00   |  #3  
ttbpc avatarı
OP Yıllanmış Üye
1,447 mesaj
Alıntı: gcb1903  
Keylogger kur her 10 saniye de yada her 30 saniyede bir mail adresine msj gönderir otomatik olarak tespit için anti logger lazım programlar da gözükmez.
Askerdeyken komutanın sevgilisininin bilgisayarına kurmuştum işe yarıyor.

keylogger virüs değil miydi?
bir de dosyalar uzaktan kopyalanabilir mi?

badwizard
08-08-2014, 11:27   |  #4  
badwizard avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 100
1,013 mesaj

keylogger kuran için virus değil ama kurban için pek sevimli birşey olmadığı kesin, bu tip programlar kullanmak hayati durumlar olmadığı sürece etik bir davranış değildir, işin aslı bu programlar kullanıcının klavyede bastığı her tuşu tıkladığı her şeyi açtığı her pencereyi kaydeder bazılarının screenshot alma gibi özellikleride vardır dosyaları kopyalayabilir ftp yada mail sunucularına belirlenen periyotlarda veri gönderebilir, kısaca herşeyi bilirsin, sorun şu ki bazı şeyleri hiç bilmemek daha iyidir, insanların özel yaşantısına bu kadar meraklı olmayın enerjinizi daha yapıcı işlere harcayın.

iyi şanslar.

ttbpc
08-08-2014, 11:48   |  #5  
ttbpc avatarı
OP Yıllanmış Üye
1,447 mesaj

özel yaşantı bu mu? (bakmamanızı tavsiye ederim sayfa başlığını yazayım siz anlarsınız "Katy'nin en sevilen tırnak tasarımları" :D)

bir de chip in onlineoyun bölümünden cafe oyununu oynayacam diyerek alıyor bilgisayarı sonra da böyle sitelere giriyor. aslında şu anda ablamın bilgisayarına teamviewer ile bağlıyım bilgisayarın başında da değil ama hırsızlık olur diye dosyaları kopyalamıyorum. 

keylogger işinden vazgeçtim ama microsoft onedrive masaüstü uygulamasına alternatif uygulamalar var mıdır?

badwizard
08-08-2014, 12:59   |  #6  
badwizard avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 100
1,013 mesaj

Seni rahatsız ettiğini söylediğin içeriği eminim burda bulunan hiç kimse sakıncalı bulmuyordur buna ben de dahil, bunu uyşturucu ticareti gibi korkunç bulman gerekmez kızlar böyle şeyleri sever ;) one drive alternatifi bir çok servis mevcut başta google drive ve dropbox olmak üzere sugar sync, box.com gibi klasör/dosya senkron servislerini ücretsiz olarak kullanabilirsin tabi bunların istemcilerini makinaya kurup hangi klasörleri yedekleyeceğini seçmen gerekiyor.

ttbpc
08-08-2014, 13:08   |  #7  
ttbpc avatarı
OP Yıllanmış Üye
1,447 mesaj

bu içeriği sakıncalı ve korkunç buluyorum demedim ki :)) sadece bilgisayarımda ne yapıldığını öğrenmek istemiştim.

bakmamanızı tavsiye ederim derken belki aranızda katy perry antisi çıkar sonra da beni küfür yağmuruna tutar vb. (karşılaştım böyleleriyle sadece küfür etmedi ama..)

bu arada microsoft onedrive alternatifi için teşekkürler.

(imzamı özellikle alta ekledim)

not:katy perry antisi değilim yanlış anlamayın.

Son Düzenleme: ttbpc ~ 08 Ağustos 2014 13:14
win
09-08-2014, 14:35   |  #8  
win avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 14
279 mesaj

İnternet Explorer kullanıyorsan siteleri yasakla. Ya da Telekomat Uzman kullan.Telekomat Uzman, Internet'te kaldığınız süre zarfınca aldığınız, gönderdiğiniz verileri yazı veya grafiksel olarak gösteren bir program.Ayrıca Bilgileri saklayıp özetleyebilme ve hatta yazıcıdan çıktısını alma seçeneği de Telekomat  Uzman'da var.

ttbpc
09-08-2014, 15:31   |  #9  
ttbpc avatarı
OP Yıllanmış Üye
1,447 mesaj

Sağol win, ama ben vazgeçmiştim. Siteleri yasaklama işlevini Chrome ile yapabiliyordum. Ama siteleri yasaklarsam..

Niye bu sayfaya (katyperryturkey) girmiyor bu bilgisayar diye düşünür VE CHROME U AÇAR. Sonra da Chrome ile yasaklandığını görür ve Mozilla Firefox a atlar. Vee KatyPerryTurkey karşısında :)

Şimdi Mozilla Firefox ta da bir şey bulursunuz belki ama bu seferde kendi bilgisayarına geçer.

Berbat son :(

Neden mi? Çünkü şu komutlar da işe yaramayacak.

copy "c:\users\bm\desktop\katyperry" "c:\users\katycat\downloads"
exit

yani resimleri kopyalayamayacağım

Son Düzenleme: ttbpc ~ 09 Ağustos 2014 15:32
win
09-08-2014, 15:53   |  #10  
win avatarı
Yıllanmış Üye
279 mesaj

Bu arada bu ne anlamadım :

"Hobilerim
"Microsoft [yani Steve Ballmer yanlış anlamayın :D] loves Katy Perry" konusu ile ilgili araştırma yapmak.

(Bu arada bing itiraf etti Microsoft loves Katy Perry konusunun doğruluğunu :))) yakında blogumda yayınlarım )"

Senin katy perry denilen "karı" ile ne işin var anlamadım. Katy Perry zaten bir ayağı çukurda.

Son Düzenleme: win ~ 09 Ağustos 2014 15:59
ttbpc
09-08-2014, 16:25   |  #11  
ttbpc avatarı
OP Yıllanmış Üye
1,447 mesaj
Alıntı: win  
Bu arada bu ne anlamadım :

www.microsoft.com/philippines/office/katyperry.aspx bahsettiğim sayfa bu

"Hobilerim
"Microsoft [yani Steve Ballmer yanlış anlamayın :D] loves Katy Perry" konusu ile ilgili araştırma yapmak.

(Bu arada bing itiraf etti Microsoft loves Katy Perry konusunun doğruluğunu :))) yakında blogumda yayınlarım )"

Senin katy perry denilen "karı" ile ne işin var anlamadım. Katy Perry zaten bir ayağı çukurda.

Kırmızı kısım: İlluminati yüzünden mi diyorsun? Hala şarkıları beğeniliyor ve tutuluyor. Bkz. Katy Perry Wide Awake Çeviri. Bir şey anlayamamış olabilirsin ben sana söyleyeyim Katy Perry İlluminatiden çıkmak istiyor. Bu yüzden bir ayağı çukurda demek istediğini anladım.

Mavi kısım: Buna KatyCats Turkey   olayından bile daha çok sinirlendim. Katy Perry'ye illüminatist deniyor (detroid_35 bilirsin 29 gün önce banlandı) ama böyle [tırnak içinde dikkat edin]"karı"[tırnak içinde dikkat edin] denmesinden hiç hoşlanmam.

ttbpc
09-08-2014, 16:50   |  #12  
ttbpc avatarı
OP Yıllanmış Üye
1,447 mesaj

win bi hatam var mı? bunu merak ediyorum.

ttbpc
09-08-2014, 20:26   |  #13  
ttbpc avatarı
OP Yıllanmış Üye
1,447 mesaj
Alıntı: win  
İlüminati ne bilmiyorum. Ondan demedim neyse boşver.

Yok yani merak etmiştim.

Not: Ben de kavga çıkacak diye korkuyordum :)

Bir de benim Microsoft loves Katy Perry denen bir iddiam var ve buna kimse inanmıyor o yüzden böyle demen normal.

Son Düzenleme: ttbpc ~ 09 Ağustos 2014 20:53
win
10-08-2014, 15:32   |  #14  
win avatarı
Yıllanmış Üye
279 mesaj
Alıntı: ttbpc  

Yok yani merak etmiştim.

Not: Ben de kavga çıkacak diye korkuyordum :)

Bir de benim Microsoft loves Katy Perry denen bir iddiam var ve buna kimse inanmıyor o yüzden böyle demen normal.

Koskoca yazılım firmasıyla bir şarkıcının arasında ne olabilir ?

Son Düzenleme: win ~ 11 Ağustos 2014 22:09
ttbpc
12-08-2014, 10:03   |  #15  
ttbpc avatarı
OP Yıllanmış Üye
1,447 mesaj

ne mi var?

1- Bir dünya turnesine (california dreams) çekiliş yapması (herhalde anladığıma göre) Kanıtı: http://www.microsoft.com/philippines/office/katyperry.aspx

2- Windows Phone 7 nin tanıtımında (ya da lansmanında 2 sinden biri) Katy Perry'ye ücretsiz konser verdirmesi. Kanıtı: http://www.microsoft.com/en-us/n ... dphonebehavior.aspx (sayfanın en altına in ve yavaş yavaş yukarı çık.)

Katy Perry ile Microsoft'un ne alakası olduğunu da anladın mı?
Bir de Katy Perry'nin This is How We Do ve Roar kliplerinde de Nokia Lumia telefon var.