Arkadaşlar... 2 yıl önce alıp gözüm gibi baktığım,masaüstü pc'mi elden çıkaracağım...sizce ne kadara satmalıyım...?
Intel Core 2 Quad Q8200, 2333 MHz (7 x 333)
Gigabyte GA-G31M-ES2L v1
NVIDIA GeForce 6600 GT (512 MB)
2x2 GB DDR2-800 DDR2 SDRAM
250 GB HDD-Seagate Technology LLC
Yeni Nesil Samsung 19’’Monitör[dikdörtgen ekran]
Asus kasa+Creative[2+1]ses sistemi+A4 Tech Klavye+Genius Laser Mouse+A4 Tech webcam+frisby kulaklık+powercom ımd-625 A güç kaynağı
Sistemim bu şekilde… bide üzerine Windows 7 Ultimate 64 Bit+Microsoft Office 2010:))
Satmamın nedeni Askere gidiyor olmam…gelince daha manyak bi şeyy alacam İNş…
Pc Temiz ve Full alacak kişi çok şanlı olacak…
Sizce kaça satmalıyım Arkadaşlar…
Bilgisayarımı Ne Kadara satmalıyım...?
- 1
- 2
hangi ildesiniz.
uzaktaymış dedim aynı ildeysek bir göz atardık sonrada pazarlık yapardık
bende
Aydındayım.
düşüncelerini belirten arkadaşlara teşekkür ediyorum...ama yeterli değill...nerdesiniz arkadaşlar sizi bekliyorum...ilan vericem...
hayırrr onun için değill sadece bi arkadaş fiyat werdi de ondan...600 az geldi bana... 1.600 tl maliyeti warr...sonuçta ne kadar hakederse o fiyata gidecekte...hakettiği fiyatı araştırıyorum bende...dikkat edersen onun için yazıyorum....
1400 tlye core six makina toplanabildiğini göz önüne alırsan 600 lira çok fazla bir rakam teklifi. 1000 tl civarı fiyatı var x4 serisi ürünlerin tabi sendekinden 3.5 kat daha güçlü olan amd serisinde. intelin ürünleri hep kazıktır ama yapabileceğin birşey yok malesef.
şuanki zamanda 600 lira verip alan olursa dua et çünkü 1200 liraya x4 sistem kurulabiliyor hd 5xxx serisi grafik kartları ile.
2 yıl önce aldığımda işlemcisi core duo idi....2 GB Ram vardı üzerinde...aradan 1 yıl geçmemişti ki işlemciyi core 2 duo'ya yükselttim...Ram'i de 4 yaptım...sadece LCD monitörüne 300 tl werip aldım...kasadaki power supply ve ekran kartı hariç bütün parça ve dış donanımları hepsini seçip aldımm...600 tl ye wereceğime komşunun çocuklarına weririm...bari bi hayrımız olurr...hepinize teşekkür ediyorum tekrar...
İstersen Komşunun çocularına ver orası beni ilgilendirmezde monitör hariç 400TL veririm bide windows falan verme 400'e ver !
hayırrr onun için değill sadece bi arkadaş fiyat werdi de ondan...600 az geldi bana... 1.600 tl maliyeti warr...sonuçta ne kadar hakederse o fiyata gidecekte...hakettiği fiyatı araştırıyorum bende...dikkat edersen onun için yazıyorum....Ben P4 sisteme zamanında 800 TL verdim şimdi 150 TL veren yok :DEğer Sistemde bir yanlış yoksa (komple) 600/800 TL arası bir fiyata gider bence
1400 tlye core six makina toplanabildiğini göz önüne alırsan 600 lira çok fazla bir rakam teklifi. 1000 tl civarı fiyatı var x4 serisi ürünlerin tabi sendekinden 3.5 kat daha güçlü olan amd serisinde. intelin ürünleri hep kazıktır ama yapabileceğin birşey yok malesef.adam komple satıyorum demiş ,,
şuanki zamanda 600 lira verip alan olursa dua et çünkü 1200 liraya x4 sistem kurulabiliyor hd 5xxx serisi grafik kartları ile.1200 TL ye sistem kurarsın ama monitörü koymuyon işin içine :D
monitörü ıvır zıvırı ekledinmi o sana 1500 olur :)
Göründüğü gibi 600TL o sisteme çok çok fazla olur.Tahminimce 350-450 arası giderTOPLAM623,91
Adamın 4 çekirdeki INTEL işlemcisi var , Sen amd den 3 çekirdekliyle karşılaştırmışsın
Adamın 2*2 dual rami var , Sen bir Dimm Ram Koymuşsun
Adam Komple satıyorum diyor (Monitörde var) Sen monitörü fiyata eklememişsin bile
2+1 Hoparlör ,, web cam ,, lazer mouse ,, klavye ,, kulaklık EKLEMEMİŞSİN
Ayrıca Eklediğin fiyatlar 10 TL düşük yazmışsın nedenini anlayamadım . sitede 10 TL daha fazla gözüküyor eklediğin ürünler
BU NASIL KARŞILAŞTIRMA :)
Adamın 4 çekirdeki INTEL işlemcisi var , Sen amd den 3 çekirdekliyle karşılaştırmışsın
Adam Komple satıyorum diyor (Monitörde var) Sen monitörü fiyata eklememişsin bile
Ayrıca Eklediğin fiyatlar 10 TL düşük yazmışsın nedenini anlayamadım . sitede 10 TL daha fazla gözüküyor eklediğin ürünler
Evet haklısın yanlış bir şey oldu bir daha değerliendiriyim bari.:DPC para etmez ama yanında verdiklerin çok cezbedici :D
750 TL civarında gider herhalde.Tabi yazılımlar orjinal ise.Son Düzenleme: Feyk ~ 07 Aralık 2010 19:07
Tamam anladık hatamızı bir kez daha değerlendirdik üzerime gelmeyin yahu :D
Benim içinde aynı şey geçerli...
Ama orjinal diyorsun orjinal değilseler fiyata dahil edilmezler...
yoo orjinal demedim...herhalde yanlış anlamışın...
yaa bu dediklerim benim yaptığım bi güzellik ))fiyata dediklerim dahil değil)) benden alıcıya hediyedir...
- 1
- 2