asus marka anakart 2 gb ddr2 ram 250 gb hardısk sata işlemci intel dual core 2.52 300 valt pover sabley 256 mb msı ekran kartı paylasımsız everest kasa siyah dvd rw lg marka crearive sbs a300 2+1 ses sistemı a4tech mıkrofonlu kemera a4tech kılavye maus monıtor lcd17 lık lg hepsının de 1 yıl garantısı vardır ve 2 gb lık flas dıskı tv kartı da ıcınde bulunmaktadır istenılen fiyat 1tl dir ilginenenler varsa beklıyrm tesekkurler 1000 ytl istenılen fıyat
bilgisayarımı satmak istiyorum alıcalara duyurulur
yorumlarınızı beklıyrm sımdıden cok tesekkurler
Ayrıca sistemin özelliklerini detaylı bir şekilde yaz. 256 MB ekran kartı diye bir şey yoktur.Modelini belirt.
Asus anakart diyorsun, Asus'un yüzlerce anakartı var.
Önce şu programı indir, sana sisteminin özelliklerini gösterir.Resimleri çek, buraya kopyala
veya detaylı olarak yaz.
http://download.chip.eu/tr/CPU-Z-1.48_103141.html
Ayrıca sistemin özelliklerini detaylı bir şekilde yaz. 256 MB ekran kartı diye bir şey yoktur.Modelini belirt.Bence de bu para bu sisteme verilmez diye düşünüyorum. Tabii ki ayrıntılı bir sistem açılklaması ürünü satman açısından iyi olur.
Asus anakart diyorsun, Asus'un yüzlerce anakartı var.
Önce şu programı indir, sana sisteminin özelliklerini gösterir.Resimleri çek, buraya kopyala
veya detaylı olarak yaz.
http://download.chip.eu/tr/CPU-Z-1.48_103141.html
O PC 1200 TL etmez gerçekten.Ve nasıl bir anket bu?
O paraya alan olursa bana MéLiHh demeyin ;)
O paraynan hem ayçekirdehli hemi de gabah cekirdehlisini neyin alırım yanında da coca molasıynan yaaa....
ben orda yanlıs yazmısım kusura bakmayın lcd 17 lık lg ekran olcak ayrıca bu saydıgım tüm parcaları aynısını almaya kalksan o fiyatı gecer ama cok dıyrsanız da 1000 olsn hadi baklm
4 aylık
1 250 ye aldım herseyı içinde ayrıca tv kartıda var onu da belırteym
tv kartımda var anketı begenmıyrsn girmeye blrsen ve yazmayablrsn arkdasm
o pc 500-600 arası gider anlaşılan sen bu pc yi hazır almışsın şimdini parana kıyamıyorsun :)
Bu pc'nin ikinci el ederi 500-550 tl yi geçmez, elden müşteri bulabilirsen hadi 600-650 tl ye kakalarsın,
1000 tl verecek kek bulursan bana da haber ver
500tl eder 501tl vermem ben alıcak olsam ki onu bile düşünürüm yanlış anlamasın satan arkadaş 2.ci el piyasası bu