Arkadaşlar merhabalar sizden bir isteğim olacak
Ben bilgisayarımı server yapmak ve yayınlamak istiyorum ancak en başından söyleyeyim ticari bir amacım yok tamamen kişisel "yok ttnet ile adsl ile olmaz bilgisayarın kaldırmaz" gibi yorumlar yapmayalım lütfen şimdi hem suçlu hem güçlü gibi bir imaj veriyor olabilirim ancak daha önceleri başka forumlarda konu ile ilgili kimse adam akıllı yorum yapmamış genelde vazgeçirmek amacı ile yapılmış yorumlarla dolu bu yüzden onlardan da birşey anlayamadım makalelerin de ya geçerliliği bitmiş ya da resim dosyaları serverdan silinmiş bu yüzden konu açmak istedim
Konuya dönersek bende statik ip yok ancak no-ip den bir statik ip aldım gibi bişi oldu problem değil.
Bu arada bilgisayarımın işletim sistemi: windows xp pro service pack 2 dir.
Şu an bilgisayarımda EasyPhp kurulu. Acaba bu programı kullanarak bilgisayarımı server haline getirebilir miyim yoksa ille de IIS mi kullanmam lazım? (onun için bir de php mysql phpmyadmin ayarlarını yapmam lazım :/).
Son olarak ta modemimden port açmam gerekir mi usr 9105 kullanıyorum bu konuda da yardımcı olursanız çok makbule geçer şimdiden teşekkür ederim