Selamlar pc yi 1 senedir temizlemiyordum fön makinesi ıslak mendil kuru mendil yardımı ile fanları ve kasanın bazı bölümlerini temizledim tozunu aldım ancak kablolari çok iyi bilmem yerlerini unutmustum ancak hepsini dogru taktigimi dusunuyorum ancak ekran gelmedi yardimci olursaniz sevinirim
Bilgisayarımı temizledim Pc çalışıyor ekran gelmiy
ramların ve ekran kartının slota giren bakır kısımlarını silgiyle sil. slotları havayla temizle. ekran kartını çıkarıp onboardla çalıştır. anakart üzerindeki tüm parçaları ve güç kablolarını söküp sağlam şekilde tekrar tak. ön panel kablolarını söktüysen internetten nasıl bağlanacağını bulabilirsin.
Dün akşam bu yorumunu görmeden önce anakartta bi kaç tane kabloyu ikili ve tekli olam 3 4 tane bi kablo var onlari cikarip taktim 1 li 2 li lerdrn cok olan vardi siralarini unutmustum siralari onemli mi bilmiyorum ama taktim yinede sonra tum psu kablolarini cikardim yeniden taktim simdide pc nin isigi yaniyo pc acilmiyor
Yeniden pc nin kablolarini ekran kartini falan tekrardan cikardim taktim durmadan öten bi ses geliyo ama pc calisiyo ancak yine ekran gelmedi bide normalde benim kasanin onunde isik olmazdi simdi kasanin onunde isik yanmaya basladi
Ramin slotunu degistirdim o otrn ses artik pc acilinca bi kac kez ottu sonra vga yi ana karta taktim yani ekran kartina baglamadim monitorun kabloyu ekran geldi ekran kartinda sikinti var nasil halledicem?