Hamza53 sormuş:
Evet başlıkdada belirttiğim gibi bilgisayarımda olan virüslerden kurtulamıyorum.O kadar çok sorun yaratıyorki nereden başlasam bilemiyorum.Öncelikle virüs yüzünden bilgisayarda neler olduğunu bi anlarmak isterim.
Bilgisayar sürekli kendi kendine hafiza kart okuyuculara bişey kopyalamaya çalişiyor ama girişlerde mmc gibi kart bulunmadığı için Öreneğin E sürücüsüne kopyalanamadı gibi hatalar veriyor bende hafıza kart okuyucularının kablosunu kasadan söktüm bu sorun kalktı ama virüs hala pc de takınca gene bu hatayı alıyorum.
2.si bilgisayara virüs programı indiremiyorum internetten bende arkadaşa indirtim msn den aldım nod32 virüs programı kurdum bilgisayara bu sefer programı çalıştıramıyorum çekirdekle uyuşmadı gibisinden hatalar veriyo açılınca direk kapanıyor program.
Başka olarak CCleaner yükledim programı kurdum bu sefer program açılır açılmaz kendi kendine kapanıyor.
Bunların hiçbiri yetmezmiş gibi kaç kere format atarsam atıyım bu sorunların hiçbiri düzelmiyor.Nasıl bi virüsdür anlamadım gitti formatla bile gitmiyor.
Sizce şimdi ne yapmam lazım bi yardımcı olursanız sevinicem sonunda harddisk i çöpe atcam o olcak.Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.
Soru Türü: Yazılım
İşletim Sistemi: Windows XP
Sistem Özellikleri:
Pentium D 2.66 ghz
1 Gb ram
Radeon HD 3650 Ekran kartı (512mb)
160 gb hard disk
İnternet Tarayıcı: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; tr; rv:1.9.1.5) Gecko/20091102 Firefox/3.5.5