iyiya bizde 3850 koyduk zaten:S
bilgisayarımı yenileyeceğim
- 1
- 2
teşekkürler ahmet79
ancak ben net üzerinden alışveriş yapmak istemiyorum bunları baska nereden temin edebilirim
exa, kadıköyde
vatanın bir çok yerde mağazası var, bu iki yerden alabilirsiniz hem onlar sistemi montajlayıp size öyle teslim ederler, size sadece windows'u kurmak kalır, siz hangi şehirdesiniz?
bn ist avrupa yakasında oturuyorum mümkünse karşıdan bi yerde olmasın yok mu bu tarafta
eğer gidebilirseniz exa'ya gidin kadıköy iskelesinin yanında hizmetleri daha iyidir, yok gidemem derseniz topkapıda yeşil kunduranın orada vatan bilgisayara gidersiniz.
Taksim elmadağda Vatan bilgisayar var...Ve müşteri memnuniyetine önem veren biyer...Ulaşımda gayet basit.
sevgili ahmet79 senin topladığın bs ın kasasında hafıza kartı yuvası yok sanırım yeni farkettim belirtmeyi unutmuşum hafıza kartı giriş yeri de olsa iyi olur onun için değiştirelim
http://www.hepsiburada.com/s-lin ... &productid=bd850518
harici olarak bunu
Ekran kartı çok düşük böyle bir sisteme 3450 çok düşük kalmış yani.
Y.İ.Ğ.İ.D.O.Ekran kartı çok düşük böyle bir sisteme 3450 çok düşük kalmış yani.3850! bi daha bak3450 hazır almayı düşündüğü pc'deki.
teşekkürler ahmet79 benim istediğim de dahiliydi
ben bs ı nereden alacağım konusunda araştırma yapıyorum vatan computer ile ilgili şikayetler fazla onun için biraz tedirgin oldum exa için de şikayetler var nereye güvenip alabileceğimi bilmiyorum neticede müşteri memnuniyeti önemli olmalı ben ürünü aldıktan sonra bir sorunla karşılaşacaksam eğer sorunsuz bir şekilde hassasiyetle ilgilenilmesi gerekir
alışveriş yapan arkadaşlardan hangi firmaların güvenilir ve iyi olduğuyla ilgili fikir almak istiyorum yardımlarınız için şimdiden teşekkürler....:)
ben hemen hemen hepsinden alış veriş yaparım, içlerinde müşteri menuniyetine en çok önem veren exa'dır bir sorun çıktığında bazı yerler gibi sizi üçüncü bir kuruma yönlendirmez mümkün olduğunca kendileri sorunu halletmeye çalışırlar bu da seni bir sürü formalite ve zaman kaybından kurtarır en azından karşında bir muhatab bulabilirsin exa'da o yüzden en baştan beri exa'dan almanı önerdim zaten.
mavi bilsayar ve teknosada ne gibi aksaklıklar var biraz daha açabilrmisin.
Ben genel olarak konuşamam ama kişisel olarak konuşurum.
Ben teknosadan almadım geçende aldığım bilgisayarı ama farklı ürünler almıştım.Aldıktan sonraki durum için önermiyorum dedim,bozulunca pek yardımcı olmadılar.Ya da ilk aldığında aldığın gibi kalıyor bozuksa.Şimdi örnek vermek istemiyorum ne hangi ürün.İnternette görüyorsundur şikayetlerini,site açmışlardı.
Mavibilgisayarla ilişkim olmadı stratejik olarak ama forumda şikayetler gördüm,kasa almıış,anakartı bozulunca değiştirmek istemiş ama aynı ürün kalmadığı için sorun çıkarmış,farklı vermek istemiş;bu sefer de kasa değişmesi lazım öyle olursa.Sonra dava açmış mavibilgisayar filan.Doğrudur demiyorum da,benim kendi araştırmalarım.
Sen söyler misin güvenilir mi oralar?
sakın hazır pc alma alacaksan toplama al.ahmet abinin önerdiği sistem çok güzel.teknosadan pek memnun değilim ben alacaksan exadan al parçaları ve bence pc alıyorsan visra ultimate yüklettir.ülkemizde marka pclerin daha güvenli olduğu konusunda bir içgüven vardır insanlar marka pcler daha güvenli sanarlar ama çoğu zamanda yanuılırlar bu tabu olmuşdur artık bence toplama al bu forumdaki herkesin dediği gibi:D
- 1
- 2