tamam cok tesekkurler hemen gidip alıcam bunları sonra daha soru sorıcam:Dbunların daha takımı yuklenmesıde var:D
bilgisayarımı yenilicem?
hatta biliosan simdi anlatabilirmisin?
cemtalashatta biliosan simdi anlatabilirmisin?Gidip parça satın alırken Kasanıda götürsene Taksınlar ne uğraşıyon..
kasayıda götürürsen vatan da takarlar.Zaten çok basit ekran kartı ile ram takımı.
onu yapamam ıste:Dtakmayı yapabılırım sanırım ama sonrası??
taktıktan sonra ekran kartının driverını yükle ram de driver olayı da yok zaten yeniden başlat tamamdır..
Ama sen yinede garanti olsun götür kasayı.
cemtalaskolaymıs:sitede flood yasak biliyorsundur umarım yeni üyesin
bunları bilgisayar kapalıyken yapıcam deıl mı?
cemtalasbunları bilgisayar kapalıyken yapıcam deıl mı?bilgisayar açıkken zaten yapamazsınki bu parçalar olmadan açılamz bilgisayar Ram ekran kartını taktıktan sonra driverleri kurcan pc yi açıp tamam ?
tamam diyer driverlar nolcak nvidia nın
cemtalastamam diyer driverlar nolcak nvidia nıçöpe atcaksın cd sini napcan onu yeni ekran kartını yüklicen sn
olur diğer 2 girişe de anakartın destekliyosa 512 lik tak (aynı marka aynı model olsun) çok yararı olur
slm arkadaşlar benim bilgisayarın özellikleri
-amd sempron 2800+
-agp 128 mb ekran kartı
-250 W güç kaynağı
bu donanımlarla az oyun oynaya biliyorum
sizden rizam şu crysıs
gibi oyunları açmak istiyorum bilgisayarla
bu oyunları açmak için
-512mb (128 bit)ekran kartı
-2 gb ram
-250gb hdd
alcam bu sistemle crysıs gibi oyunları çalıştırabilirmiyim
şimdiden teşekkür ederim
bilgileriniz için tesekkulerde ghost_blogcu benim alıcagımda kinston ama dierlerinin hızı daha yavas.alcagımın 400 mhz sanırım simdikilerde 300 dalan:(
bestt3219slm arkadaşlar benim bilgisayarın özellikleriOYNARSIN AMA FAZLA Bİ PERFORMANS BEKLEME-amd sempron 2800+
-agp 128 mb ekran kartı
-250 W güç kaynağıbu donanımlarla az oyun oynaya biliyorum
sizden rizam şu crysıs
gibi oyunları açmak istiyorum bilgisayarlabu oyunları açmak için
-512mb (128 bit)ekran kartı
-2 gb ram
-250gb hddalcam bu sistemle crysıs gibi oyunları çalıştırabilirmiyim
şimdiden teşekkür