Arkadaşlar ben daha yeniyim bilgisayarımın özelliklerini söyleyecğim sizde ona göre oyun söler misin?
Şimdiden teşekkürler.....
2 GB ram 2.3 Ghz işlemci Nvidia 9300 Geforce 256 mb ekran kartı Directx 11
Arkadaşlar ben daha yeniyim bilgisayarımın özelliklerini söyleyecğim sizde ona göre oyun söler misin?
Şimdiden teşekkürler.....
2 GB ram 2.3 Ghz işlemci Nvidia 9300 Geforce 256 mb ekran kartı Directx 11
online oyunları kaldırmasını mümkün bulmuyorum ilk bilgisayarım böyleydi tek cd li kolay yüklenen oyunları tercih etmen lazm...
örnek verebileceğin oyunlar var mı
euro truck similatör,deadpool,mounte bland warband,minecraft bunlar güzel senin bilgisayarının kaldırabileceği oyunlar
metro last light kaldırır mı sizce????
metro last light kaldırır mı sizce????Metro Last Light imkansız. En ağır oyunlardan biri.
Max Payne 1 ve 2, Mafia 1, The Elder Scrolls IV Oblivion, Mount & Blade Warband, Half-Life 1 ve 2, FarCry 1 ve 2, GTA San Andreas, Doom 3, Quake 4...
Hepsi süper oyunlardır. Bilgisayarın da çok rahat kaldırır. Kesinlikle denemelisin.
Ayrıca yarış oyunu istersen; Need for Speed MostWanted, Undercover, Carbon...
2.3 ghz de işlemcinin modeli nedir.
Far cry 2 yi kaldırmaz bence sistem gereksinimlerinin aksine ağır bir oyun sayılır.Metro Last Light imkansız. En ağır oyunlardan biri.
Max Payne 1 ve 2, Mafia 1, The Elder Scrolls IV Oblivion, Mount & Blade Warband, Half-Life 1 ve 2, FarCry 1 ve 2, GTA San Andreas, Doom 3, Quake 4...
Hepsi süper oyunlardır. Bilgisayarın da çok rahat kaldırır. Kesinlikle denemelisin.
Ayrıca yarış oyunu istersen; Need for Speed MostWanted, Undercover, Carbon...
Bence eski ama güzel oyunlardan oyna mesela age of empires serisi eski ama guzel bir strateji oyunu
Ne güzel işte hocam sevindim senin adına yalnız playclaw 3 kurup oyundan bir foto alıp buraya koyarmısın acaba birde hangi detayda actığının fotosu benzer sistemli insanlara yardımı olur fikir sahibi olurlar.