Merhaba arkadaşlar.
Hiç uzatmadan konuya gireceğim, 2 gün öncesine kadar bilgisayar da hiç bir sıkıntı yoktu, 2 gün önce yeni bir harddisk taktım ve bilgisayar Re-Start vermeye başladı. Bu olay daha önce 3 kez başıma geldi;
1- Servise götürdüm ve bir şey olmadığını söylediler.
2- Servise götürdüm ve yanlış monteleme olduğunu söylediler.
3- Servise götürdüm ve anakart da arıza olduğunu söyleyip bir üst modelini verdiler.
Şimdi ise gene tekrarlıyor, taktığım Harddisk'i çıkartıp tekrar çalıştırdım bilgisayarı fakat nafile, sonuç gene aynı. Hiç Harddisk kullanmadan denedim gene aynı. Bir ara kapandığında Anti-Surge adında bir şeyler saçmalıyordu bilgisayar bende Bios'a girip Anti-Surge olayını kapadım (Zaten zararlı bir şey değilmiş, gelen elektrik dalgalarında abukluk olunca bilgisayara Re-Start atıyormuş.) fakat gene aynı sorun devam etti bu sefer anti-surge demedi fakat Re-Start olayına devam edildi.
Şu Re-Start olayını da biraz açayım, mesela 3 saat bilgisayar açık kalıyor 3 saat sonra Re-Start veriyor, güç düğmesine bastığımda bilgisayar açılmıyor 5 dakika sonra denediğimde tekrar açılıyor.
Şimdiden bazı yanıtlarınıza karşı hazır-cevaplarım mevcut;
1- Sıcakdan olamaz PC içinde 4 tane fan var + kasa açık çalışıyorum.
2- İşletim sisteminden olamaz HDDleri çıkartıp denedim "Reboot" ekranındada aynı hatayı aldım.
Bilgisayarımın Özellikleri
Anakart : ASUS P5G41T-M
İşlemci : Intel Dual Core E5300 2.6GHz
RAM : KINGSTON 2 GB DDR3
Ekran Kartı : GNvidia 9500 GT
Power Supply : 350W (AOPEN G326 KASA)
Yardımlarınız'a çok ihtiyacım var şimdiden yardımcı olabilecek tüm arkadaşlara teşekkürlerimi sunuyorum.