Normal bir masaüstü pc.de çalıştırıldıktan kaç dakika sonra windows açılmış olur? Benim 4 dakikada açılıp, 3 dakikada kapanıyor da...
Bilgisayarın açılma süresi
Vista bende 35 saniyede açılıyor , yaklaşık 20 saniyede kapanıyor .
AMD X2 5600+ , 2gb Ram
bu uzun bir zaman ama hangi işletim sistemini kullandığını ve sisteminin özelliklerini yazarsan sana önerilerde bulunabiliriz
jupiter65Cevaplarınız için teşekkürler.bunun için servise para vermenize gerek yok farmat kolay iştir
Anladığın kadarıyla bu uzun bir süre. Bir yıldır format atılmıyor. Servise götürmem gerekicek galiba. Orada gerekeni yaparlar.
xp için burdanvista için burdan resimli anlatımına bakarak kendinizde kolayca format atabilirsiniz.
Benim bu anlatılanları yapabilecek kadar bilgim yok. Deneyeyim ama
daha da bozmayayım, başımıza daha çok masraf çıkmasın bir de! Bilgisayarcımı aradım da "Sakın elleme bana getir diyor.."
Bir de format atmak ne kadar? Benden 75 dolar istiyor. Benim tüm cd lerim mevcut ve orjinal zaten.. Windows, Eset vs..
jupiter65Benim bu anlatılanları yapabilecek kadar bilgim yok. Deneyeyim amaPara kazanmak için elleme diyor.. 75 dolar mı Bidaha o bilgisayarcıya götürmemeni öneririm,kendin yapabilirsin başına hiç bi masraf çıkmaz..
daha da bozmayayım, başımıza daha çok masraf çıkmasın bir de! Bilgisayarcımı aradım da "Sakın elleme bana getir diyor.."
Bir de format atmak ne kadar? Benden 75 dolar istiyor. Benim tüm cd lerim mevcut ve orjinal zaten.. Windows, Eset vs..Son Düzenleme: arasad ~ 17 Şubat 2009 03:00
jupiter65Benim bu anlatılanları yapabilecek kadar bilgim yok. Deneyeyim amaSize işletim sistemimi kuracak yoksa bilgisayarmı satacak. O fiyata iyi kötü müzik dinleypinternette gezinecek bir bilgisayar alabilirsiniz. Eğer işiniçok iyi yapıyorsa 25-30 lira verin ve birdaha görüşmemek üzere vedalaşın. Kazık olurda bu kadarı olmaz hani.
Bir de format atmak ne kadar? Benden 75 dolar istiyor. Benim tüm cd lerim mevcut ve orjinal zaten.. Windows, Eset vs..
jupiter65Benim bu anlatılanları yapabilecek kadar bilgim yok. Deneyeyim amanormalde 30-35 lira civarında yapıyorlar formatı, senin ki tam kazıkçıymış, başka bir yere git.
ne 75 dolar mı valla kardeş sen bi kendin atmayı düşün bence hem kolay iş sende yapabilirsin
windows mu yoksa vista mı kullanıyon
işlemci ne
Kurcala kurcala kendin öğren. En iyisi budur. Hem ilerde yine format atman gerek,nce rahat rahat yaparsın. Bilgisayarda bozulmaz ayrıca yani parçalara zarar gelmez sisstemi hepten çökertirsin ama baktın uğraşıp uğraşıp yapamadın götürürsün yaparlar. Bir sorun olmaz.