Bilgisayarın açılmaması

hsynsrky
25-01-2014, 02:22   |  #1  
hsynsrky avatarı
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 1
10 mesaj

Merhaba arkadaşlar kuzenim format atmam için laptopunu bana getirdi . Bir güzel windows 7 64 bit kurduktan sonra önce YENİDEN başlattım , daha sonra bir kaç program kurdum ve YENİDEN başlattım . Bir süre sonra laptopun şarjı bitmek üzere diye laptopu kapattık ve kuzenimin şarj aletini getirmesini bekledim . Şarja taktığımızda laptop açılmadı .

Sorun şu : anakart veyahut bilgisayarın markasının geldiği bölüm ( biosa geçiş yapabileceğiniz bölüm ) geçtikten sonra bildiğimiz üzere bir kaç saniye sol üst köşede bir imleç yanıp söner ve sonra windows açılmaya başlar . Bizim laptopta bu imleç yanıp söndükten sonra ekran bir süre ( sanki windows açılacakmış gibi ) kararıyor ve imleç yine geliyor . Laptop böyle bir döngü içersinde windowsu hiç açmıyor

Denediğim şeyler : 1- Tekrar format atmayı demedim olmuyor
2- Bataryayı çıkarıp sadece şarjdayken ve / veya sadece bataryadayken açmayı denedim olmuyor
3- Biosdan başlangıç ayarlarını değiştirdim olmuyor

Hata- YardımHata- Yardım
Windows açılmıyor , format sonrası oldu . Burda bekliyor böyle bir döngüye girdi bilgisayar
excel_mustafa
25-01-2014, 21:53   |  #2  
excel_mustafa avatarı
Genel Denetmen
Teşekkür Sayısı: 553
4,480 mesaj

bios ayarlarını sıfırla.32 bit kurmayı dene.

murat5038
25-01-2014, 22:37   |  #3  
murat5038 avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 680
6,682 mesaj

HDD söküp Power tuşuna 10sn basılı tutun batarya ve adaptör takılı iken. Sonra bios default yapıp format atın.