arkadaşım sakar doğru şöylüyo sen onu bios tan kurcala arkadan hatta içinden usb ile ver bi yolunu bul bu arada boot için boot.ini ark oluştur flasha ayarla derekli donanım ve bios ayarlarını flashı at içine pcnin. tamırciler bile nolduğunu anlayamayacaktır. hele birde şu küçük flashları biyerine gizleryebilirsen kimse çözemez gülgül ölürsün
bilgisayarın AÇILMAMASInı sağlamak
inNteAcoMEarkadaşım illede voltaj yöntemini denicek sen anlatyım:ufak bir işlemi büyütüp evin elektrik kablolaruını yaktıracaksın adama. Hey Alahım ya.
1.ilk önce yalıtıldığından emin ol amagına terlik eline deliksiz bilastip bir eldiven tak yoksa çarpıolırsın!
2.ama sigortayı indir.
3. pc ye giden sigortayı csnin psu gücünden daha düşük bir sigorta ile değiştir.böylece pc her çalıştığında ilgili sigorta atatar ancak önermem hem tehlikeli hemde baban lısa zaman da eve bir elektrikçi çağarı
ama benden söylemesi!
En güzel boot ne voltaj ne başka birşey.
Değiştir boot seçeneklerini bitti.
"inNteAcoME" bilmiyorsan sallama, ne sigortası ne diyorsun. Belki biosa girmeye korkarlar diye ben normal overclock olarak bahsetmiştim. Onu düşürmenin de hiçbir zararı olmuyor ayrıca denedim. Ama başka medyadan boot etmek daha mantıklı olabilir
bence en iyisi ram leri sök yada bozuk bi ses kartı tak açılışta kilitlenir :D tam bilmiyorum ama bios ayarlarıyla açılış yüklemesi için cd rom u da gösterebilirsin :D küçük çocuklar için kasanın düğmesine bastıktan sonra elini çekmezsin geri kapanır :D
herkes bilgisayarım bozuk nası tamir etcem diye aranır biz nası bozcaz diye aranıyoz sanki biraz terslik var gibi :D
bozduktansonra açman gerekirse nasıl yaptın diye sormazlar mı sana :DD:D
power düğmesinin kablosunu çek anakarttan..
babanla konusmayı denesen bu kdar ıskenceye gerek kalmaz :ED::D
mustafa91 ne sallıcam ya sade ce bira twknik ve çok tehlikeli okadar.
akadaış sen en iyisi ram i kır. sen de kutul babanda kurtulsun bu dertten
inNteAcoMEmustafa91 ne sallıcam ya sade ce bira twknik ve çok tehlikeli okadar.Komik olmaya mı çalışıyorsun anlamadım ama söylediğin hiç bir şeyde ufak bi mantık kırıntısı bile yok. Bu 'salladığın' fikirleri uygularsa kendi açmak istediğinde bi daha mı sigortalarla oynasın ya da ram'i japonla mı yapıştırsın.
akadaış sen en iyisi ram i kır. sen de kutul babanda kurtulsun busakarboy'un dediği gibi Babanla otur konuş ama yok illa ben bozcam diyosan First boot device ayarını değiştir bütün bootlarda hdd olmamasını sağla olsun bitsin.
OsgnKomik olmaya mı çalışıyorsun anlamadım ama söylediğin hiç bir şeyde ufak bi mantık kırıntısı bile yok. Bu 'salladığın' fikirleri uygularsa kendi açmak istediğinde bi daha mı sigortalarla oynasın ya da ram'i japonla mı yapıştırsın.arkadaşa katılıyorum.sakarboy'un dediği gibi Babanla otur konuş ama yok illa ben bozcam diyosan First boot device ayarını değiştir bütün bootlarda hdd olmamasını sağla olsun bitsin.
bende HEPİNİZE KATILIYORUM :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D:D :D :D :D :D
arkadaşım kir at şu ana kartı sizde kurtulun bizde sizde şu konuyu kortlatmayın paydı artık huhahhahahah
inNteAcoMEarkadaşım kir at şu ana kartı sizde kurtulun bizde sizde şu konuyu kortlatmayın paydı artıkŞaka mısın sen?
arkadaşım sen en iyisi sigortaları çek veya evin elektirk kablosunu Kes :D bu biraz manyaqca ehehe
dostum bişeyler yazardımm.ama yaca önce bitine mesajım var kara de iştirdim: http://www.hepsiburada.com/produ ... 0&productid=bd72038 alcam s.....y ok
zuhahahaha
hocam aklıne ne gelirse yap fazla hurcalama
ufak bi asetat ile ramin temasını kes yada ne milim işlemcinin pini varya kır onu belki ebediyn kurtulursun olassa getir ben nası bozuyom onu zu hahahahah bana bişey oldu ama yetişşşşşşşş sakar abiiiiiiiiiiiiiiiii help miiiiiiiiiii
beni kurtarcak yok mu
inNteAcoMEhocam aklıne ne gelirse yap fazla hurcalamaKonuyu sulandırma. Çocuk musun. Her yerde 17 yaşındayım diye yazmışsın ama zeka yaşı ufak biraz heralde.
ufak bi asetat ile ramin temasını kes yada ne milim işlemcinin pini varya kır onu belki ebediyn kurtulursun olassa getir ben nası bozuyom onuzu hahahahah bana bişey oldu ama yetişşşşşşşş sakar abiiiiiiiiiiiiiiiii help miiiiiiiiiii
beni kurtarcak yok mu
OsgnAdama birde 88 rep vermişler ya tam kopmalıkinNteAcoMEhocam aklıne ne gelirse yap fazla hurcalamaKonuyu sulandırma. Çocuk musun. Her yerde 17 yaşındayım diye yazmışsın ama zeka yaşı ufak biraz heralde.
ufak bi asetat ile ramin temasını kes yada ne milim işlemcinin pini varya kır onu belki ebediyn kurtulursun olassa getir ben nası bozuyom onuzu hahahahah bana bişey oldu ama yetişşşşşşşş sakar abiiiiiiiiiiiiiiiii help miiiiiiiiiii
beni kurtarcak yok mu![]()
En güzel çözüm. Bios'u resetleyen jumperı bulup bıos reset kısmına getır sıstem açılmaz. Nıye kasıyon. Tecrube ile sabit
Borga-xEn güzel çözüm. Bios'u resetleyen jumperı bulup bıos reset kısmına getır sıstem açılmaz. Nıye kasıyon. Tecrube ile sabitOnu yaptıktan sonra bilgisayarı çalışır hale getirmek için ,
Anakartın kullanma kılavuzu gerekli ,
ayrıca azda olsa ingilizce bilmeniz lazım anakartın kitabını anlamak için ...
Belki baban inglizce bilmiyodur dicem, biosa şifre koy ama artık "password" un anlamını bilmeyen yoktur heralde.. :)
Gerçi "baba bizim win orjin al değil ya buınu anlamışlar o yüzden orjinalinin şifresini istiyolar" diye bi yalan at dicem.. hem belki orjinal windowsun olur :p