Öncelikle bilgisayarın özelliklerinden bahsedim AMD işlemci 3.6 ghz , 8 GB ram , ATI 2 gb ekran kartı ve asus ana kart olmasına rağmen bilgisayarım herhangi bir klasörü açarken bile donuyor ve hiç bir şey yapamadığım için yendin başlatıyorum oyunlarda bile bazen girerken donma oluyor ve asla açılmıyor bu kadar emek verdiğim bir bilgisayarda böle olmasının sebebi nedir acaba yardımlarınızı bekliyorum.
Bilgisayarın donma sebebi
Öncelikle bilgisayarın özelliklerinden bahsedim AMD işlemci 3.6 ghz , 8 GB ram , ATI 2 gb ekran kartı ve asus ana kart olmasına rağmen bilgisayarım herhangi bir klasörü açarken bile donuyor ve hiç bir şey yapamadığım için yendin başlatıyorum oyunlarda bile bazen girerken donma oluyor ve asla açılmıyor bu kadar emek verdiğim bir bilgisayarda böle olmasının sebebi nedir acaba yardımlarınızı bekliyorum.o parçaların tam modellerini yazarmısın eğer dosya falan açrken donuyorsa harddiskinde birşey var gibi başka bir harddsik alıp dene eğer düzeliyorsa yeniden bir harddisk al
AMD FX 4-Core , ATİ Redeon HD 5670 , Asus M5 A97 R2.0 , RAM G SKİLL
tahminem harddiskinde birşey var yada anakartınla işlemci gitmiş olaa blir en kötü ama onusda tahmimn etmiyom anakarta birşey olsa hiç açılmaz işlemcide öyle tahminimce harddiskinde birşeyvar birinden ahrddisk alıp deneye bilirmisin ?
Taşınabilir harddisk hızını etkiler mi peki? Başkasından bulucağımı pek zannetmiyorum ama ararım
git yakında bi bilgisayarcıya deki böyle böyle problemim var galiba harddiskle ilgilide bi yeni sini takarmısın eğer olursa satın alıcamde olursa de parayı yanıma almamısımde cık git harddiskkini garantiye ver
:D çok iyi fikir ama harddisk sıfır daha taksiti bitmedi
Öncelikle bilgisayarın özelliklerinden bahsedim AMD işlemci 3.6 ghz , 8 GB ram , ATI 2 gb ekran kartı ve asus ana kart olmasına rağmen bilgisayarım herhangi bir klasörü açarken bile donuyor ve hiç bir şey yapamadığım için yendin başlatıyorum oyunlarda bile bazen girerken donma oluyor ve asla açılmıyor bu kadar emek verdiğim bir bilgisayarda böle olmasının sebebi nedir acaba yardımlarınızı bekliyorum.Güç kaynağın nedir?
git yakında bi bilgisayarcıya deki böyle böyle problemim var galiba harddiskle ilgilide bi yeni sini takarmısın eğer olursa satın alıcamde olursa de parayı yanıma almamısımde cık git harddiskkini garantiyetürkiye ye yenimi taşındın muhobizim esnaflarımız anında anlar ve harddiski sökerken çaktırmadan anakartın bi yerini çıtlatır.
kardeş sen bi arkadaşın varsa kasayı ona götür orda deneyeceksen dene.