Bilgisayarın en sevdiğiniz yönü nedir ?
Bilgisayarın en sevdiğiniz yönü nedir ?
Tabii ki oyunlar ama internet de çok önemli benim için
zamanı öldürmeyi kolaylaştırması, dişe dokunur başka bi yararını görmedim bunca yıldır.
Bilgisayarlar onlar benim çocuklarım canları acırsa ölüyorum
Bilgisayarcı olmak böyle bi duygu olsa gerek:)
Hanimişim benim HDD
Temiz kalmalarına özen gösteriyorum.En sevdiğim an onların ısınmadığı an ilk açılış anları:D
en yakın arkadaşım olması..
kralsverdiğin emirleri yerine getirmesi..hazir ol..yat kalk..sen iyice girmişin askerlik moduna
ben de neo gibiyim
biri yanımda bilgisayarım hakkında kötü konuşsun azını burnunu kırarım
ve elazığlının da dediği gibi boş zamanlarımı çok iyi dolduruyor
kapris yapmaz az elektrik harcar.oyun oynatır.az ısınır.
Film izleme, gazete okumaktan kurtarması, her arkadaşınla anında iletişim, resim bastırma derdinden kurtulma, ansiklobedilere bakma derdine son, satranç derneklerinde rakip aramak yerine yerli yabancı binlerce kişiyle online satranç maçları yapabilme, başka memleketteki arkadaşlarımı ekranda görüp konuşabilmek, her sorun için çözebileceğin foruma ulaşabilmek. En güzel yanı ise kapris yapmayıp yerli yersiz isteklerlerle çok konuşarak başımı ağrıtmaması.
Hani televizyon seyredersin konuşmalar arasında birşey geçer o nedemek be dersin, reklam arası girer girmez bilgisayarcım bitanem bu ne demek oda bana aşkım o bu demek :D "öğrenmek gibisi yok"
elaziglizamanı öldürmeyi kolaylaştırması, dişe dokunur başka bi yararını görmedim bunca yıldır.Ben katılmıyorum şahsen benim işim bilgisayarla
ahmeyt05sen iyice girmişin askerlik moduna
Ailemden arkadaşlarım dan daha çok severim bilgisayarımı
Kapattığım an sanki ölmüş gibi boşlukta hissederim kendimi, şu aralar değil ama bi ara bilgisayar kullanmadığım zaman başım ağrırdı 2 saat oturdum mu başına kendime gelirdim.
(fazlamı uçtum ne)
Bilgisyarıma aşığım ve onunla evlenmek istiyorum desem yeridir. Beniö için tarif edilemez bir güzellik. Ölene dek beraber olucaz :D
bağımlılık yaptı.lanet olsun . yerimlerime girmessem çıldırıyorum.zombi oluyorum bazen.
benim pc bütün işleri bana yaptırır virüs girer antivirüs yakalayamaz ben yakalarım, ara sıra windows donar onla uğraşırım, oyun açarım tam rahatlamışken oyunu yüzüme kapatır psikopata bağlarım...
Çok başımı ağrıtıyo ama genede seviyorum bu bilgisaymaya uğraşan makineyi