Arkadaşım XP 'nin hızlı kapatılmasını istiyorsanız.
Başlat/Çalıştır/Aç satırına regedit yaz.
HKEY/LOCAL/MACHINE / SYSTEM / CurrentControlSet / Control anahtarına ulaş.Pencerini sağındaki alanda "WaitToKillServiceTimeout" sağ tıkla ve değiştir
değeri 20000'den 200 yap.
Kapanmayan Uygulamayı Daha Hızlı Kapatmak için
Regedit de HKEY/CURRENT/USERControl PanelDesktop anahtarına ulaşıyoruz. Bu anahtar altındaki HungAppTimeout değerini 500 yapın.
Uyarı!. Kayıt Defteri Düzenleyicisi'ni veya başka bir yöntemi kullanarak kayıt defterini hatalı olarak değiştirirseniz önemli sorunlar oluşabilir. Bu sorunlar, işletim sisteminizi yeniden yüklemenizi gerektirebilir. bu sorunların çözülebileceğini garanti etmiyorum. Kayıt defterini değiştirmek kendi sorumluluğunuzdadır.Sorumluluk kabul etmiyorum.nokta.virgül,gibi küçük hataları yapmamalısınız.
Hata yaptınız ve bu hatayı gideremediniz eyvah yeniden kayıt defteri düzenleyicisini nasıl onarabilirim diyorsanız İşte cevabı Microsoft Ayarlama merkezi imdadınıza koşuyor.,
Bilgisayarınızın en iyi durumda olması için düzenli bakımada ihtiyacı vardır.Koruma-Temizleme-Ayarlama-Yenilikler ,seçenekleri ile hizmet veriyor...
sorunla karşılaşırsanız ipucu,Yeniden onar,XP cd'nisürücüye yerleştir Başlat/çalıştır/sfc scannow/ yaz enter. tüm sistemini onarsın yalnız unutma tüm değişmiş görselleride orjinal hale getirir,yada Windows u Eski Ayarlarıyla Yeniden Kurun.
Bunun için XP Cd' sürücüye yerleştirin ve Başlat/Çalıştır ‘a şunu yazın. :i386winnt32.exe /unattend . bundan sonra kurulum işlemi başlaycaktır.
Bilgiler paylaştıkca güzeldir.