bilgisayarın performansı çok düşük
Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.2 sinide deniycem İnşallah bu sefer olur
1.si olmadı lap-top kapandı açılmadı 2 -3 kere güç düğmesinden kapattım sonra açıldı
şimdi diğerini deniyorum
1.si olmadı lap-top kapandı açılmadı 2 -3 kere güç düğmesinden kapattım sonra açıldıKapandı açılmadı? Açılmadıysa açılmayan bilgisayarı nasıl güç düğmesiyle kapattınız?
şimdi diğeriniUAC'yi kaaptın veya Yönetici olarak çalıştır deyin. Ayrıca uyumluluk modunu da Vista 32 Bit seçin. Bu iki sürücden biri mutlaka ama mutlaka olacaktır.
açıldı laptop
görüntü geldi çizgi çizgi olmadı ama bu olduğunu göstermez çünkü bazen böyle düzeliyor devamlı böyle kalması lazım biraz denyicem
tekrar olmadı şimdi de 2. sini deniyorum
laptop açılmıyor ne yapıyim
tekrar olmadı şimdi de 2. sini deniyorum
laptop açılmıyor ne yapı
laptop açılmayacak bişey mi yaptınız ki..alt tarafı ekran kartını yüklemeye çalıştınız..7 sayfa olmuş..7 sayfa nın içinde de laptop un neden açılmadığını bulacağız galiba..
laptop neden açılmıyor.en son yaptığınız işlem neydi..bios ayarlarını kontrol ediniz..açmaya çalışınız ki konunuzu tamamen çözüme ulaştıralım..
O aygıtlardan ikisi de değil. Görüntü Bağdaştırıcısı varya, onun altında Standart VGA grafik bağdaştırıcısı var, işte onun Hardware ID'sini verin, size uygun sürücüyü ışık hızında bulacağıma emin olablirsiniz.Recep BALTAŞ hadware id sine bakıp ekran kartının modelini bulmaya çalıştınız sanırım..bunu merak ettim..hadware id sinden ne yaptınız ve nasıl yaptığınız konusunda ?
https://www.chip.com.tr/forum/don ... -bulun_t122401.html
laptop açılmayacak bişey mi yaptınız ki..alt tarafı ekran kartını yüklemeye çalıştınız..7 sayfa olmuş..7 sayfa nın içinde de laptop un neden açılmadığını bulacağız galiba..
laptop neden açılmıyor.en son yaptığınız işlem neydi..bios ayarlarını kontrol ediniz..açmaya çalışınız ki konunuzu tamamen çözüme ulaştıralım..
Recep BALTAŞ hadware id sine bakıp ekran kartının modelini bulmaya çalıştınız sanırım..bunu merak ettim..hadware id sinden ne yaptınız ve nasıl yaptığınız konusunda ?
Yukarıda verdiğim iki sürücüden ve son olarak yazdığım uyumluluk yöntemini kullandıktan sonra bile sorunu çözemediyseniz, sorun maalesef ne dizüstü bilgisayarınızda ne de bizde.
Bilgisayar bilginiz yetersiz maalesef. Bu konularda daha çok bilgi edinmenizi ve mümkünse Sony'e Windows 7 sürücüleri konusunda bir mail atmanızı isteyeceğim.
https://www.chip.com.tr/forum/don ... -bulun_t122401.htmlkusura bakmayın ama bence siz benim bilgisayar bilgime laf ediceğinize kendinizi bilgisayar konusunda biraz geliştirin siz ne dediyseniz yaptım resimleri koydum herşeyi yaptım olmadı buna göre bende bir hata yok siz yanlış yoldasınızYukarıda verdiğim iki sürücüden ve son olarak yazdığım uyumluluk yöntemini kullandıktan sonra bile sorunu çözemediyseniz, sorun maalesef ne dizüstü bilgisayarınızda ne de bizde.
Bilgisayar bilginiz yetersiz maalesef. Bu konularda daha çok bilgi edinmenizi ve mümkünse Sony'e Windows 7 sürücüleri konusunda bir mail atmanızı isteyeceğim.
kusura bakmayın ama bence siz benim bilgisayar bilgime laf ediceğinize kendinizi bilgisayar konusunda biraz geliştirin siz ne dediyseniz yaptım resimleri koydum herşeyi yaptım olmadı buna göre bende bir hata yok siz yanlış yoldasınıSize son olarak Sony'nin kendi linkini vereceğim.Kurmadan önce:
- Dosyaya sağ tıklayıp Klasöre çıkart deyin
- Açılan kalsöre girin ve setup.exe dosyasına sağ tıklayıp Özellikler>Özellikler>Uyumluluk modu>Vista seçin>Uygula Tamam deyin.
- Şimdi Setup.exe dosyasına bir kez daha sağ tıklayıp "Yönetici olarak çalıştır" deyin.
Kurulum bitince PC'nizi Yeniden başlatmanız istenecektir. Başlatın. İşlem sonunda GPU-Z ile ekran görüntüsü alın ve buraya yapıştırın.Bu linkteki sürücyle de sorununuzu halledemezseniz şikayetinizi Windows7 için sürücü hazırlmayan SONY'ye iletmeniz gerekecek. Zira ürün içingerekli desteği SONY yasal olarak sağlamak zorunda.
Buyrun download adresi:
ftp://ftp.vaio-link.com/pub/VAIO/Updates/EP0000185336.exe
Ha gayret 10'a az kaldı :)
10 olmadan bitse süper olacak bu dediğinizide yapıyim pek umudum kalmadı ama en son bu laptop un yolu teknik servise gidicek ve ben orda birüsür para bırakıp sorun hallolucak :(
aslında biraz umutlandım son verdiğiniz linkten önce 2 link vermiştiniz onları indirdim kurdum 2 sindede uyumlu değil hatası vermedi ama görüntü hala çizgili :S
Size son olarak Sony'nin kendi linkini vereceğim.dosyayı indirdim ama sağ tıkladığımda klasöre çıkart diye bişey yok :SKurmadan önce:
- Dosyaya sağ tıklayıp Klasöre çıkart deyin
- Açılan kalsöre girin ve setup.exe dosyasına sağ tıklayıp Özellikler>Özellikler>Uyumluluk modu>Vista seçin>Uygula Tamam deyin.
- Şimdi Setup.exe dosyasına bir kez daha sağ tıklayıp "Yönetici olarak çalıştır" deyin.
Kurulum bitince PC'nizi Yeniden başlatmanız istenecektir. Başlatın. İşlem sonunda GPU-Z ile ekran görüntüsü alın ve buraya yapıştırın.Bu linkteki sürücyle de sorununuzu halledemezseniz şikayetinizi Windows7 için sürücü hazırlmayan SONY'ye iletmeniz gerekecek. Zira ürün içingerekli desteği SONY yasal olarak sağlamak zorunda.
Buyrun download adresi:
ftp://ftp.vaio-link.com/pub/VAIO/Updates/EP0000185336.exe
Ha gayret 10'a az kaldı :)
üstelik bilgisayar windows başlatılıyor yazısında kalıp duruyor ne yapmamı önerirsiniz
2 sorunun cevabını verirmisiniz ?Son Düzenleme: xxxStarxxx ~ 13 Ağustos 2009 19:01
dosyayı indirdim ama sağ tıkladığımda klasöre çıkart diye bişey yok :SWinRAR Kurun, o yazı çıkar.
üstelik bilgisayar windows başlatılıyor yazısında kalıp duruyor ne yapmamı önerirsiniz
2 sorunun cevabını verirmisiniz ?Windows başlatılıyor da her şeyden dolayı kalabilir. Daha dün kalmıyordu ne yaptınız da böyle oldu?
Neyse siz şimdi üstteki soruyu sormadın sayım yoksa 100. sayfaya yolumuz olacak.
Biraz hızlı yapın işlemleri, inanın bu konuyu takip etmekten bıktım. Sizden çok ben istiyorum bu sorunun çözülmesini.
WinRAR Kurun, o yazı çıkar.1. o kadar cahil değilim indirttiğiniz dosya rar dosyası değil :)Windows başlatılıyor da her şeyden dolayı kalabilir. Daha dün kalmıyordu ne yaptınız da böyle oldu?
Neyse siz şimdi üstteki soruyu sormadın sayım yoksa 100. sayfaya yolumuz olacak.
Biraz hızlı yapın işlemleri, inanın bu konuyu takip etmekten bıktım. Sizden çok ben istiyorum bu sorunun çözülmesini.
2. indirttiğiniz dosyayı dünde indirtmiştiniz aynı dosya
3. ben şimdi ne yapıcam :)
lütfen biraz çabuk mesaj verebilirmisiniz
Bakınız sayın [url=../kisisel/139492/]xxxStarxxx[/url] bilgisayar konusunda bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olmayın.
Size indirin dediğim dosya EXE dosyası ve bu EXE dosyasını WinRAR ile extract edeceksiniz. Neden bunu denemeden bile gelip dalga geçermiş gibi yorum yapıyorsunuz ki? Bir deneyin, olmazsa gelin yazın. Unpacking hakkında bilginiz var mı? Cracking hakkında hiç makale okudunuz mu?
Aynı dosya olabilir, bugün yeni bir yöntemler dizisi yazdım gördüğünüz gibi.
Ve lütfen: arka sayfda dediklerim hala geçerli, o son "yöntmeler dizisini" deneyin ve GPU-Z ile ekran görüntüsünü koyun.
Bir sonraki mesajınız bu olursa ilerleme kaydederiz.
tmm çıkarttım dosyayı açtım sağ tıkladım uyumlulukta vista var
vista service pack 1 var
service pack 2 var hangisi ?