PC nizde en sevdiğiniz oyun hangisi? eğer eklemediğim oyun varsa sorry...
Bilgisayarınızda ki En İyi Favori Oyununuz
- 1
- 2
PC de mac hiç sewmem..Arada para olmasa PC ye cıkmaz bile...Oyum Cs.. NFs serisi diyecektim aslında ama yenı nesıl cıkan NFS serileri malesef PC de oynanmıyor gibi..Under2 most fln PC de cok zevklı ama işte yenı nesıl nsf oyunları undercover fln oynayamıyor herkez..Cünkü araba kotrollerinde büyük degişiklikler yapılmış bunu yanı sıra grafikler fln..Oyum Cs..xD
|-| Güzel Paylasım |-|
mirrors edge ben hayatımda hiç bi oyundan bu kdar zevk almadım
counter-strike zaten düzgün bi oyun yok
Need For Speed serisi nerde??
raınbowsıx vegas larda yok:D mırror's edge hayatımın oyunlarından bırısı ılk gosterıldıgnden berı beklıyordm oyunu oynamam sorunlu oldu ama oynadım sonnda ılac yuzunden 3 kere bıtırdım :D nese 2 sıde gelıcek me'ın
cs2d pc de tek oyun tavsiye ederim www.cs2d.com
anket sıfırlandı ve istenilen oyunlar ankete eklendi...
Böyle bi anket yapmak için bizim bilgisayarımızdaki bütün oyunları bilmeli ve ankete katmalısın aslında.Anket yapmadan sorsaymışsın daha iyi olurmuş.Mesela benim bilgisayarımda en sevdigim oyun satranç..
kusura bakmayın elimden gelse,bütün oyunları eklerdim fakat olanaklar sadece 15 adet seçenekle sınırlı.ben sadece hatırladığım kadarıyla oyunları yazdım.anketin başınada dedim ki eğer yazmadığım bir oyun varsa kusura bakmayın dedim.arkadaşlarda eksikleri buldular bende ekledim.bana yardımcı olan arkadaşlara teşekkür ediyorum.sizin sayenizde keşfedeceğim bir kaç oyun oldu.Son Düzenleme: Ultraslan-Pc ~ 31 Ağustos 2009 13:10
cod serisiyle call of duty nin ne farkı war:D
- 1
- 2