Beyler bu konuyu açmak istemezdim fakat bunu yapmak zorundayım..Araştırmalarım devam ediyor.Siz bu meseleyi ancak 5 10 yıl sonra öğreneceginize eminim çünkü şuan aklınızın ucundan bile geçmez.
Size bunu aktarıyorum.%90 nınız bana gülecek hatta burda beni kötülemeye çalışıcak.Fakat edindigim deneyimler hep bu yönde oldu.
Bugune kadar birçok antivürüs güvenlik duvarı fasa fiso yükledim.Bişeyin farkına vardım.Sizden habersiz internetinizi kullanıyor bunun adınada online koruma (cloud) yani bulut taraması diyor.Sözde anti vürüs firmasının serveri sizin pc nizi koruyor.
İşte zurnanın düt dedigi yere geldik.Sıkı durun işte bunu açıklıyorum.İnanıp inanmanız size kalmış.
Antivürüs yazılım firmaları sizin pc nizi uzaktan kendi menfaatleri hesaplamalar veya diğer işlemler için kullanıyorlar.Şu bit coin veya şu pc nizi kullanıp para kazandıgınız programların yaptıkları gibi.
Pc ye ne zaman antivürüs programı yüklesem haddinden fazla kasıyor haddinden fazla ısınıyor haddinden fazla internette takılmalar oluyor.Pc yi 100 kez taratıyorum fakat yinede bukadar çok ısındıgını hatırlamıyorum.Bazı antivürüsleri test ettim siz boş bırakınca internetinizi kullanıyor hemde köküne kadar.Bazılarıda kullanıyor ama size görünmüyor modemden bakmanız gerek.Windows a bakıyorum bişey kullanmıyor modeme gidiyorum modemin ledi sanki download eder gibi yanıp sönüyor.
Sizinde başınıza bunlardan biri geldiyse paylaşın artık antivürüs kullanmıcam.En son kaspersky pure yükledim bin pişman oldum.Pc yi 4 kat agırlaştırdı.Hdd sürekli çalışıyor 4 kez tarattım yine pc agır.